16.2.2023 Dine4fit.hu

A Dine4Fit alkalmazás beállítása – könnyen és gyorsan

Letöltötték a Dine4Fit alkalmazást, és nem tudják, hogyan tovább? Átnézték a leírásokat az oldalon, és így sem biztosak benne? Nem baj. Mindent meg lehet oldani.

Kövessék azokat az egyszerű lépéseket, amelyeket, a Fogyunk és egészségesen táplálkozunk a Dine4fit segítségével csoportból Jan Freudl állított össze.

A Dine4Fit alkalmazás csapata által üzemeltetett zárt csoportban leggyakrabban azt kérdezik az emberek, hogy jól állították-e be. Lehet, hogy nagy tudománynak tűnik, de kezdetnek elég lesz, ha a következőket teszik:

  1. Töltsék le és telepítsék a Dine4Fit alkalmazást.
  2. Első lépésben adják meg a nemüket, magasságukat, súlyukat és korukat.
  3. A „Saját profil“-ban – az „Étrend beállítások“ részben állítsák be a fizikai aktivitásukat. Ne válasszák „A kitöltött aktivitások alapján”, ez már haladó beállítás. Erre lesz még idő. A legtöbb ember esetében megfelel a „Enyhén aktív“ beállítás. A többi beállítást hagyják kikapcsolva.
  4. A „Céljaim“ részben határozzák meg a céljukat – „Lefogyni“ (amennyiben fogyni szeretnének). Klikkeljenek a „Saját BM“-re, és válasszák az „Alapértelmezett érték”-et, majd a „Napi energiabevitel“ részben is válasszák az „Alapértelmezett érték”-et.
  5. A „Saját tápanyagok“ részben mindenhol válasszák az „Alapértelmezett érték”-et. Ezt úgy tudják beállítani, hogy mobiltelefonos appban (Android esetében) ráklikkelnek az értékre, és ott kiválaszthatják az „Alapértelmezett érték”-et, az iOS esetében egy nyilacskás köröcskére kell klikkelni, jobb oldalon a billentyűk felett.

Ezzel már be is állították a testparamétereknek megfelelő energia- és tápanyagbevitelt a fogyáshoz. Ugye milyen egyszerű?

És most egy figyelem

Akkor lesz ideális, ha este úgy tervezik meg a másnapi étkezéseiket, hogy a napi bevitel 100% lesz, és a köröcskék zöldek lesznek a tápanyagoknál. Ezeket fogják majd megenni, és örülnek neki, hogy optimális mennyiségben mindent megadnak a szervezetüknek, amire szüksége van.

Nastavení aplikace Kalorické Tabulky - snadno a rychle

További tippek

Az elején minden héten mérik majd a súlyukat, és megmérik a derekukat és a csípőjüket. Néhányan még fényképeket is készítenek, ez csak Önökön múlik.

Körülbelül egy hónap múlva ellenőrizzék le, hogy működik-e. Ha a cm-ek csökkennek és a súlyuk kb.0,5 kg-ot csökken hetente, akkor minden rendben van. Csak így tovább. Ha a cm-ek csökkennek, de a súlyuk nem, az is jó. Ha gyorsabban megy, akkor a napi kiadási szint beállításnál egy szinttel magasabbra állítással lehet egy kicsit hozzátenni a napi bevitelhez. Ha lassabban megy, akkor egy kis mozgást kell hozzáadni. SOHA ne csökkentsék a bevitelt.

 

Motivációt, inspirációkat és értékes tanácsokat találhatnak a Fogyunk és egészségesen táplálkozunk a Dine4fit segítségével zárt Facebook csoportban.

Ki az a Jan Freudl?

A Dine4Fit alkalmazás egyik elégedett felhasználója, aki szeret próbálkozni, hogy mi hogyan működik, szívesen megosztja tapasztalatait, és szeret új dolgokat tanulni másoktól. Minden nap hajnalban szokott felkelni és edzeni. Minden nap tesz közzé egy bejegyzést, ami tele van tanácsokkal, tippekkel és kipróbált receptekkel, sokszor képernyőképekkel az alkalmazásból.A munkába dobozokban hordja az ételeit, mert aki mindenre fel van készülve, azt nem éri meglepetés.Nagyra értékeljük az idejét, amit a csoportnak, azaz az alkalmazásunk felhasználóinak szentel,hiszen egy építőipari cég igazgatójaként nincs felesleges ideje.Köszönjük.

Nastavení aplikace Kalorické Tabulky - snadno a rychle

 

www.dine4fit.hu szerkesztőség

Egyéb érdekes olvasnivalók:

A fogyókúra és a kihívások: Van értelme, vagy csak demotiválnak minket?

16.2.2023 Dine4fit.hu Cikkek

Hozzászólások

A hozzászólások nem képviselik a szerkesztők vagy a blog üzemeltetőjének véleményét.

Hozzászólás írása

Kapcsolódó cikkek
Eritrit, cikória szirup és flavdrops – előnyök és hátrányok dióhéjban Eritrit, cikória szirup és flavdrops – előnyök és hátrányok dióhéjban

Eritrit, cikória szirup, és flavdrops – népszerű édesítőszerek, különösen azok körében, akik odafigyelnek a napi bevitelre. És gyakran sokat vitatott édesítőszerek is egyben, mint minden más, ami a táplálkozással és a fogyókúrával kapcsolatos.

Semmi sem lehet csak fekete, vagy csak fehér, ezért jó tudni, hogy ezeknek az édesítőszereknek megvannak a maga előnyei és hátrányai.

Az egész cikk 3.7.2024 0