13.8.2023 Dine4fit.hu

Le lehet fogyni edzés nélkül?

A fogyókúra azt jelenti, hogy elkezdünk sportolni és kevesebbet enni. Legalábbis sokan sajnos nagyon gyakran így gondolják.

És talán éppen ez az oka annak, hogy sokan hamar le is mondanak a fogyókúráról, még mielőtt igazán elkezdenék.

A fogyás azonban nem az edzőteremben ledolgozott órákat jelenti, és nem is a mindennapi, reggeli futás hat órakor munka előtt. A legfontosabb lépés az étrendre való odafigyelés, és az életmódra való összpontosítás – figyeljük, mit eszünk, hogyan eszünk, iszunk-e eleget, mit iszunk, hogyan alszunk, mennyi stressz ér minket az életben.

Co můžeme udělat pro lepší postavu ještě před tím, než se pustíme do cvičení?

Ez tehát sokak számára jó hír, hogy mozgás nélkül is le lehet fogyni. És nem csak a lustaságról, vagy a mozgástól való idegenkedésről beszélünk. Lehet ez sajnos betegség, lábadozás, vagy akár egy műtét utáni állapot.

Bármi legyen is az oka a mozgáshiánynak, nem kell várnunk a fogyókúrával. Önmagával az étrend változtatásával is menni fog. Persze vegyék figyelembe azt is, hogy az egész folyamat így valamivel tovább tarthat.

Mit tehetünk annak érdekében, hogy jobb formában legyünk, még mielőtt elkezdenénk az edzést?

A fogyókúra bármely formájának közös nevezője a kalóriadeficit. A Dine4Fit pedig ehhez nagyon jó segítség tud lenni.

Az étkezés ugyanis a súlycsökkentés alfája és omegája.

De legyenek óvatosak. Sajnos mozgás nélkül akaratlanul is veszíthetünk az izomtömegből, ezért nagyon fontos odafigyelni a napi fehérjemennyiségre, és az összes szükséges makrotápanyag mennyiség bevitelére is. Ha betartjuk ezt az egyszerű szabályt, biztosan le fogunk fogyni. Valóban.

Jídlo je totiž alfou a omegou redukce váhy.

Ne feledjék, hogy ha a változást hosszú távon szeretnének élvezni, az étrend és az életmódra való odafigyelés nem korlátozhat minket benne. Életünk részévé kell válnia, ami boldoggá tesz minket.

És akkor mi a helyzet a mozgással?

Amennyiben tehetik, még ha csak egy kicsit is, kezdjék a sétával. A rendszeres séta képes csökkenti a testzsírszázalékot és a derékbőséget. Később, ha nem gátol benne semmi, érdemes lehet más típusú mozgásokon is gondolkodni. Az csak Önökön múlik, hogy melyik mozgást válasszák. Manapság már számtalan lehetőség közül lehet választani, és biztosan találnak olyat, amit kedvelni fognak, és feltölti önöket.

Sok sikert.

zhubnout můžeme, aniž bychom se hýbali

A szerkesztőség megjegyzése:

Ez a cikk a Fogyunk és egészségesen táplálkozunk a Dine4fit segítségével FB csoportban gyakran feltett kérdések alapján készült.

illusztrációs fotó: Egészségesen főzünk Leňával és Hellčával”

Hellča Vávrová
https://www.instagram.com/cobuduzasvarit

Egyéb érdekes olvasnivalók:

Legjobb harapnivalók nyaraláshoz az útra II.

13.8.2023 Dine4fit.hu Cikkek, Érdekességek, Hogyan fogyókúrázzunk egészségesen?

Hozzászólások

A hozzászólások nem képviselik a szerkesztők vagy a blog üzemeltetőjének véleményét.

Hozzászólás írása

Kapcsolódó cikkek
Markéta Nevěčná – fitness edző: Hogy lettem a Dine4Fit rabja Markéta Nevěčná – fitness edző: Hogy lettem a Dine4Fit rabja

Egyszer volt, hol nem volt – annak idején, még mielőtt megismertem volna a Dine4Fit alkalmazást, különféle diétákat próbáltam ki, mint mindenki más, aki a fogyással próbálkozik.

Akkoriban (hála istennek) még nem google-ztam, így mindent kipróbáltam, amit a különböző magazinokban találtam: szétválasztó diéta, pékáruk mellőzése, köretek mellőzése, utolsó étkezés 17 órakor…

Az egész cikk 24.7.2024 0

Bravó! Jíťa 170 kg volt, és semmit sem tudott az egészséges táplálkozásról, jelenleg 71 kg, és most készül elvégezni a fitneszedzői tanfolyamot Bravó! Jíťa 170 kg volt, és semmit sem tudott az egészséges táplálkozásról, jelenleg 71 kg, és most készül elvégezni a fitneszedzői tanfolyamot

Amikor Dine4fit facebook-csoportunkban közzétettük Bohumila átalakulását, ami olyan cseh médiákban is megjelent, mint a Blesk vagy az Aha!, egyre több hozzászólás érkezett alkalmazásunk azon felhasználóitól, akik szintén elérték a megálmodott alakjukat.

Az egyik kommentet a kedves Jíťa írta, aki kérésünkre írt pár szót a változásáról. Lássuk hát…

Az egész cikk 18.7.2024 0