11.4.2023 Dine4fit.hu

Ludmila (67 éves): Most, hogy elegendő a fehérje bevitelem, megszűnt az édesség utáni vágyam

A Fogyunk és és egészségesen táplálkozunk a Dine4Fit segítségével csoportunkban minden korosztály megtalálja a közös nyelvet.

Örülünk neki, hogy nem csak a szülési szabadságon lévő, terhesség után fogyni vágyó fiatal anyukák osztják meg történeteiket és tippjeit, hanem olyan csodálatos és karizmatikus nők is, akik egyszerűen csak jól akarják érezni magukat a saját testükben. És az étrendjükben a változtatásokat szó szerint élvezik.

Nagyon örültünk többek között Ludmila asszony legutóbbi hozzászólásának, aki életerős megjelenésével azonnal felkeltette a csoporttagok figyelmét.

Ludmila (67 let): Když mám nyní dostatek bílkovin, zmizely chutě na sladkosti

 

És szokásunk szerint megkértük, hogy írja meg röviden a történetét, ami motiváljhatná a Dine4Fit alkalmazás többi felhasználóját. Itt vannak az Ő története. Köszönjük.

Nyugdíjas fogorvos vagyok. Egész életemben igyekeztem sportolni és aktív életet élni – fiatal koromban röplabdáztam, később pedig mindenfélét, amit csak lehetett, beleértve az konditermet és a spinninget is. Most, tekintettel a boka és térdízület műtétemre már csak a gyaloglás maradt. Szinte minden nap gyaloglunk, legalább egy órát, 5 km/h átlagsebességgel. A városunk környékén megtalálható enyhén dombos területeket járjuk, ami a Jeseníky-hegység kapuja.

Azt kell, hogy mondjam, annak ellenére, hogy állandóan mozogtam, ezért sportos alkattal és megfelelő izomzattal rendelkeztem, viszont egész életemben küzdöttem a súlyommal. Változó sikerekkel, de ezt szinte mindenki tudja, aki ezeket az oldalakat olvassa.

  • Kipróbáltam a népszerű keto-t, paleo-t stb. is, Aztán rátaláltam a Dine4Fit alkalmazásra. És ezzel könnyen ment.

Tavaly júniusban kezdtem, a 172 cm magasságommal 93 kg volt a súlyom. Most 81 kg, és teljesen elégedett vagyok. A célomhoz még 2 kg hiányzik.

Úgy van nekem beállítva, ahogy a Dine4Fit alkalmazás kiszámolta. És „csak“ a „zöld köröcskékre” próbálok odafigyelni.

Az étrendemen természetesen változtattam egy kicsit. Túrót, görög joghurtot és fehérjepudingot is beiktattam az étrendembe. Több zöldséget eszek, mint gyümölcsöt. Azt is észrevettem, hogy ha elegendő fehérjét eszek, nem vágyom édességre. Imádom a halat, a fehér és vörös húsokat is, de a felvágottakat kicsit próbálom elhagyni. De egy pohárka fehérborról viszont nem mondok le

Semmilyen mintaétrendem nem volt, és nincs is. Úgy főzök és eszek, hogy a Dine4Fit alkalmazás „köröcskéibe” beleférjen.

Meglepő, hogy a változás útjára térni egyáltalán nem volt nehéz. Nagyon könnyen ment. Két hónap után a férjem is csatlakozott hozzám. Olyan, mint egy közös szórakozás, és kölcsönösen gúnyoljuk egymást.

És a siker? Igen, jól érzem magam, jobban nézek ki, és nem fogok félni fürdőruhába öltözni sem.

Egy üzenet a többieknek: Ez nálunk, idősebbeknél is működik. Ráadásul van erre időnk és tapasztalatunk, nem csak a konyhában

www.dine4fit.hu szerkesztőség

Egyéb érdekes olvasnivalók:

Egészséges ételek, amelyek egészségtelenek

11.4.2023 Dine4fit.hu Cikkek, Érdekességek, Hogyan fogyókúrázzunk egészségesen?

Hozzászólások

A hozzászólások nem képviselik a szerkesztők vagy a blog üzemeltetőjének véleményét.

Hozzászólás írása

Kapcsolódó cikkek
Eritrit, cikória szirup és flavdrops – előnyök és hátrányok dióhéjban Eritrit, cikória szirup és flavdrops – előnyök és hátrányok dióhéjban

Eritrit, cikória szirup, és flavdrops – népszerű édesítőszerek, különösen azok körében, akik odafigyelnek a napi bevitelre. És gyakran sokat vitatott édesítőszerek is egyben, mint minden más, ami a táplálkozással és a fogyókúrával kapcsolatos.

Semmi sem lehet csak fekete, vagy csak fehér, ezért jó tudni, hogy ezeknek az édesítőszereknek megvannak a maga előnyei és hátrányai.

Az egész cikk 3.7.2024 0