Az egészséghez vezető út
és jóléthez
App store rating

Az egészséghez vezető út
és jóléthez

A Dine4Fit alkalmazás beállítása – könnyen és gyorsan

Letöltötték a Dine4Fit alkalmazást, és nem tudják, hogyan tovább? Átnézték a leírásokat az oldalon, és így sem biztosak benne? Nem baj. Mindent meg lehet oldani.

Kövessék azokat az egyszerű lépéseket, amelyeket, a Fogyunk és egészségesen táplálkozunk a Dine4fit segítségével csoportból Jan Freudl állított össze.

A Dine4Fit alkalmazás csapata által üzemeltetett zárt csoportban leggyakrabban azt kérdezik az emberek, hogy jól állították-e be. Lehet, hogy nagy tudománynak tűnik, de kezdetnek elég lesz, ha a következőket teszik:

  1. Töltsék le és telepítsék a Dine4Fit alkalmazást.
  2. Első lépésben adják meg a nemüket, magasságukat, súlyukat és korukat.
  3. A „Saját profil“-ban – az „Étrend beállítások“ részben állítsák be a fizikai aktivitásukat. Ne válasszák „A kitöltött aktivitások alapján”, ez már haladó beállítás. Erre lesz még idő. A legtöbb ember esetében megfelel a „Enyhén aktív“ beállítás. A többi beállítást hagyják kikapcsolva.
  4. A „Céljaim“ részben határozzák meg a céljukat – „Lefogyni“ (amennyiben fogyni szeretnének). Klikkeljenek a „Saját BM“-re, és válasszák az „Alapértelmezett érték”-et, majd a „Napi energiabevitel“ részben is válasszák az „Alapértelmezett érték”-et.
  5. A „Saját tápanyagok“ részben mindenhol válasszák az „Alapértelmezett érték”-et. Ezt úgy tudják beállítani, hogy mobiltelefonos appban (Android esetében) ráklikkelnek az értékre, és ott kiválaszthatják az „Alapértelmezett érték”-et, az iOS esetében egy nyilacskás köröcskére kell klikkelni, jobb oldalon a billentyűk felett.

Ezzel már be is állították a testparamétereknek megfelelő energia- és tápanyagbevitelt a fogyáshoz. Ugye milyen egyszerű?

És most egy figyelem

Akkor lesz ideális, ha este úgy tervezik meg a másnapi étkezéseiket, hogy a napi bevitel 100% lesz, és a köröcskék zöldek lesznek a tápanyagoknál. Ezeket fogják majd megenni, és örülnek neki, hogy optimális mennyiségben mindent megadnak a szervezetüknek, amire szüksége van.

Nastavení aplikace Kalorické Tabulky - snadno a rychle

További tippek

Az elején minden héten mérik majd a súlyukat, és megmérik a derekukat és a csípőjüket. Néhányan még fényképeket is készítenek, ez csak Önökön múlik.

Körülbelül egy hónap múlva ellenőrizzék le, hogy működik-e. Ha a cm-ek csökkennek és a súlyuk kb.0,5 kg-ot csökken hetente, akkor minden rendben van. Csak így tovább. Ha a cm-ek csökkennek, de a súlyuk nem, az is jó. Ha gyorsabban megy, akkor a napi kiadási szint beállításnál egy szinttel magasabbra állítással lehet egy kicsit hozzátenni a napi bevitelhez. Ha lassabban megy, akkor egy kis mozgást kell hozzáadni. SOHA ne csökkentsék a bevitelt.

 

Motivációt, inspirációkat és értékes tanácsokat találhatnak a Fogyunk és egészségesen táplálkozunk a Dine4fit segítségével zárt Facebook csoportban.

Ki az a Jan Freudl?

A Dine4Fit alkalmazás egyik elégedett felhasználója, aki szeret próbálkozni, hogy mi hogyan működik, szívesen megosztja tapasztalatait, és szeret új dolgokat tanulni másoktól. Minden nap hajnalban szokott felkelni és edzeni. Minden nap tesz közzé egy bejegyzést, ami tele van tanácsokkal, tippekkel és kipróbált receptekkel, sokszor képernyőképekkel az alkalmazásból.A munkába dobozokban hordja az ételeit, mert aki mindenre fel van készülve, azt nem éri meglepetés.Nagyra értékeljük az idejét, amit a csoportnak, azaz az alkalmazásunk felhasználóinak szentel,hiszen egy építőipari cég igazgatójaként nincs felesleges ideje.Köszönjük.

Nastavení aplikace Kalorické Tabulky - snadno a rychle

 

www.dine4fit.hu szerkesztőség

Dine4fit.hu

16.2.2023 Dine4fit.hu Cikkek

Az archívumból

Öt különböző étel, amikhez az előre elkészített tépett csirkemell alapot használjuk

Ügyfeleimet arra próbálom rávezetni, hogy a Dine4Fit alkalmazásban általuk előre eltervezett ételek ízletesek legyenek, és az elkészítéséhez pedig a lehető legkevesebb időt kelljen rászánni.

Bármennyire is meglepő, de meg lehet oldani. Csak egy kicsit gondolkodni kell, és a jól bevált trükköket alkalmazni, amelyeknek köszönhetően egyszerre akár több különböző étel is elkészíthető.

Kapcsolódó cikkek

Hellča Vávrová: Hogyan érhetjük el a belső elégedettséget fogyókúra alatt

Amikor a „fogyókúra” szót halljuk, a legtöbb embernek a szigorú diéták, az edzőteremben eltöltött órák és a mérlegen leolvasható érték folyamatos követése jut az eszébe.

Azonban az egész folyamat pszichológiai oldala gyakran elkerüli a figyelmünket.

Ha nem eszed meg, nem kapsz édességet, avagy a gyermekkori nevelés hogyan befolyásolja nem csak az ételekhez való hozzáállást a felnőttkorban

A nevelési minták, amiket a gyermekkorban elsajátítunk, később egész életünkön át formálnak és befolyásolnak minket.

Gondolkoztak már azon, hogy a gyerekkorunkban hallott mondatok milyen nyomokat hagynak bennünk?

Ing. Barbora Karásková: Mit tehetünk még a jojó-effektus nélküli egészséges fogyás érdekében?

Az előző cikkünkben olvashattak a gyors fogyás kockázatairól, és részletesen ismertettük az egészséges fogyás szabályait és alapelveit. De ez még nem minden.

Melyek azok a további fontos szokások, amelyek nemcsak az egészséges fogyást és folyamatát segítik elő, hanem az optimális testsúly, a lelki egyensúly és az egészség megőrzését is?

Ing. Barbora Karásková: Egészséges fogyás jojó effektus nélkül – kulcsfontosságú elvek és alapelvek

A fogyókúrát gyakran nagyon összetett és stresszes folyamatnak tekintik.

Az igazság az, hogy sokan feleslegesen komplikálják a fogyókúrát azzal, hogy különféle gyorsítószerekkel és extrém módszerekkel próbálkoznak, például a nagyon szigorú, tiltó és korlátozásokkal teli diétákkal.

Karlovka – a lusta férfi zabpehely-lepénye

Karlovka. Mi ez valójában? És hogy készítsük el magunknak otthon? 

Leggyakrabban ezt kérdezik a Fogyunk és egészségesen táplálkozunk a Dine4Fit segítségével csoport új tagjai, amikor a „karlovka” névvel találkoznak.

Bárhol elérhető, ahol szükség van rájuk

Kalóriatáblázatok elérhetők online, telefonon, táblagépen és okosórákon, például a Garmin és az Apple Watch készülékeken.

App Store Google Play

Dine4Fit Banner Dine4Fit Banner