Az egészséghez vezető út
és jóléthez
App store rating

Az egészséghez vezető út
és jóléthez

Tojás a tányéron, nem csak húsvétkor

Gyakran írnak nekünk, hogy nem tudnak mit kezdeni az étrenddel. Nem lehet úgy összeállítani, hogy a Dine4Fit alkalmazás köröcskéi zöldre váltsanak.

Szeretnénk ismételten emlékeztetni Önöket, hogy ehhez a témához inspirációt és instrukciókat a privát Facebook csoportjainkban is találhatnak.

Nagyon hálásak vagyunk, hogy csoportunkban sok hölgy (és úriember!) van, aki nap mint nap közzéteszi az étrendjét – fotókat, leírást, gyakran recepteket és legfőképpen képernyőképeket a Dine4Fit alkalmazásból, így elsőre is látható, hogy az adott étel tápanyag szempontjából mit is jelent. És ezt valószínűleg sehol máshol nem találják meg az interneten.

És mivel nemrég múlt el a húsvét, és a cseh csoportunkban futott egy #tojás kihívás, így lehetőségünk van, hogy hozzunk ide néhány tippet, és élménybeszámolót tartsunk a fotók segítségével.

Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými Tabulkami - vejce

Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými Tabulkami - vejce

Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými Tabulkami - vejce

Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými Tabulkami - vejce

Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými Tabulkami - vejce

Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými Tabulkami - vejce

Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými Tabulkami - vejce

Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými Tabulkami - vejce

Az illusztrációs fotókat a Fogyunk és egészségesen táplálkozunk a Dine4fit segítségével cseh nyelvű csoportunkból (Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými Tabulkami)válogattuk össze és tettük itt közé – amiket csodálatos hölgyek és egy nagyszerű férfi töltött fel a csoportba.

A végére egy emlékeztető

  • A friss tojást 5°C és 18°C ​​közötti hőmérsékleten kell tárolni, nem pedig szobahőmérsékleten!
  • A kellően megfőtt tojás, amit 5–10 °C közötti hőmérsékleten tároltunk, körülbelül tíz napig probléma nélkül fogyasztható.
  • A csomagolás (a tojáshéj) részben átereszti a különböző nemkívánatos mikroorganizmusokat és egyes gombákat, amelyek nem megfelelő tárolás esetén hátrányosan befolyásolhatják az egészségügyi ártalmatlanságot, és lerövidíthetik a minimális eltarthatósági időt.

Forrás: Állami Állategészségügyi Hivatal

www.dine4fit.hu szerkesztőség

Dine4fit.hu

24.4.2023 Dine4fit.hu Cikkek, Érdekességek

Az archívumból

Öt különböző étel, amikhez az előre elkészített tépett csirkemell alapot használjuk

Ügyfeleimet arra próbálom rávezetni, hogy a Dine4Fit alkalmazásban általuk előre eltervezett ételek ízletesek legyenek, és az elkészítéséhez pedig a lehető legkevesebb időt kelljen rászánni.

Bármennyire is meglepő, de meg lehet oldani. Csak egy kicsit gondolkodni kell, és a jól bevált trükköket alkalmazni, amelyeknek köszönhetően egyszerre akár több különböző étel is elkészíthető.

Kapcsolódó cikkek

Hellča Vávrová: Hogyan érhetjük el a belső elégedettséget fogyókúra alatt

Amikor a „fogyókúra” szót halljuk, a legtöbb embernek a szigorú diéták, az edzőteremben eltöltött órák és a mérlegen leolvasható érték folyamatos követése jut az eszébe.

Azonban az egész folyamat pszichológiai oldala gyakran elkerüli a figyelmünket.

Ha nem eszed meg, nem kapsz édességet, avagy a gyermekkori nevelés hogyan befolyásolja nem csak az ételekhez való hozzáállást a felnőttkorban

A nevelési minták, amiket a gyermekkorban elsajátítunk, később egész életünkön át formálnak és befolyásolnak minket.

Gondolkoztak már azon, hogy a gyerekkorunkban hallott mondatok milyen nyomokat hagynak bennünk?

Ing. Barbora Karásková: Mit tehetünk még a jojó-effektus nélküli egészséges fogyás érdekében?

Az előző cikkünkben olvashattak a gyors fogyás kockázatairól, és részletesen ismertettük az egészséges fogyás szabályait és alapelveit. De ez még nem minden.

Melyek azok a további fontos szokások, amelyek nemcsak az egészséges fogyást és folyamatát segítik elő, hanem az optimális testsúly, a lelki egyensúly és az egészség megőrzését is?

Ing. Barbora Karásková: Egészséges fogyás jojó effektus nélkül – kulcsfontosságú elvek és alapelvek

A fogyókúrát gyakran nagyon összetett és stresszes folyamatnak tekintik.

Az igazság az, hogy sokan feleslegesen komplikálják a fogyókúrát azzal, hogy különféle gyorsítószerekkel és extrém módszerekkel próbálkoznak, például a nagyon szigorú, tiltó és korlátozásokkal teli diétákkal.

Karlovka – a lusta férfi zabpehely-lepénye

Karlovka. Mi ez valójában? És hogy készítsük el magunknak otthon? 

Leggyakrabban ezt kérdezik a Fogyunk és egészségesen táplálkozunk a Dine4Fit segítségével csoport új tagjai, amikor a „karlovka” névvel találkoznak.

Bárhol elérhető, ahol szükség van rájuk

Kalóriatáblázatok elérhetők online, telefonon, táblagépen és okosórákon, például a Garmin és az Apple Watch készülékeken.

App Store Google Play

Dine4Fit Banner Dine4Fit Banner