Az egészséghez vezető út
és jóléthez
App store rating

Az egészséghez vezető út
és jóléthez

Divat tippek teltkarcsúak részére 2023 nyarára: Befutó a magenta!

Az idei nyári szezon legdivatosabb árnyalata a magenta. A piros egy sötétebb variánsa, rózsaszín árnyalattal. Olyan, mint egy ragyogó petúnia kaspóban az ablakban.

Egy szín, ami nagyon jó társa lehet a halhatatlan duónak, a fekete és a fehér színnek. És mellesleg egy szenzációs tipp a karcsú, termetesebb nők számára.

Mielőtt tanácsot adnánk, hogy milyen szabást és kiegészítőket válasszanak, nézzünk kicsit körül együtt az ajánlott trendi színek között. Ne válasszák a narancssárga, a lime vagy durva neon színeket a teltebb alakhoz. És ha mégis, akkor csak kiegészítőként, karcsúsító hosszanti csíkok az oldalvarrásoknál, vagy a varrások színei.

Módní tipy pro plnoštíhlé na léto 2023: Vsaďte na magentu!

Egy tanács mindenkinek: a divat színpalettájáról válasszanak inkább halványabb árnyalatokat – a bézs a mindennapokra és társas összejövetelekre is tökéletes választás. Megy hozzá az enyhén sárgás szín is – mint az érett gabona, a csokoládébarna, vagy akár a romantikus lila is. Ehhez még számtalan tengerkék-zöld árnyalatot is használhatnak.

  • A ruhatár újításhoz válasszanak könnyű, de nem áttetsző anyagokat. És ha mintás, akkor legyen virágos, kockás vagy csíkos, de csak apró minták legyenek!

A térdig vagy vádliig érő ruha és szoknya legyen egyenes vagy „A” szabású. A felső részeknél bevált opció a burkoló hatású vagy aszimmetrikus megoldás.

Hatásos karcsúsító trükk egy könnyű, béleletlen zakó/blézer is, keskenyebb gallérral, csípőig érő, egygombos fazonú. Megfelelő alternatívája a twinset (pulóver és mellény szett) – mindkettőt viselhetik külön-külön, vagy esetleg a mellényt estére veszik fel.

Módní tipy pro plnoštíhlé na léto 2023: Vsaďte na magentu!

A nadrág esetében a legjobb választás a bokáig érő, vagy rövidített, hétnyolcados, hasított szárvéggel. De a városi viseletkor inkább kerüljék a rövidnadrágot vagy a variálható derékmandzsettával ellátott szabadidő szabású nadrágot. A hétvégéken vagy nyaraláskor akár pulóverrel is viselhetjük. Valamivel jobb választás például az úgynevezett az ejtett vállú felső különböző hosszúságú ujjakkal – ellenben a gumírozott, spagetti pántos vagy fodros léggömb szabású ujjakkal.

Viseljenek közepes (körülbelül négy centiméteres) sarokkal ellátott cipőt, vagy tűsarkú körömcipőt – öltözékének valamelyik színében. A bézs színűek általában univerzálisak…

A kiegészítők közül a közepes méretű kézitáska vagy a különböző formájú, natúr szalmából készült táskák lesznek a megfelelőek. Az ékszerek közül pedig a lógó fülbevaló vagy egy hosszabb medál biztosan jól fog mutatni… Mindkettő szerepet játszik finoman és kellemesen vizuálisan megnyújtani a sziluettet.

illusztrációs fotó: cz.depositphotos.com

Michaela Zindelová
https://blog.dine4fit.hu

Szerkesztő, aki figyelmét a kultúra és a divat között osztja meg. Húsz könyv szerzője (vagy társszerzője) (Zagorová, Margita, Matragi, Pecková, Ježek). A Tak daleko, tak blízko (Olyan messze, olyan közel) című regényt lányával, Barbarával írta. Jelenleg második könyvének befejezésén dolgozik Chantal Poullain-el (Na kolotoči času – „Az idő kerekén”) és Takoví jsme byli (Ilyenek voltunk) – Cseh divat és design a 60-as évektől a 80-as évekig.

Dine4fit.hu

25.7.2023 Dine4fit.hu Cikkek, Érdekességek

Az archívumból

Október: Meleg kása és pozitív hírek reggelire

Amikor azt kérdezem, hogy Önök szerint melyik szervünk érzékeny arra, amit átélünk, akkor a legtöbben valószínűleg a szívre gondolnak.

De vigyázzanak, a gyomrunk is érzelmileg nagyon érzékeny – az a szervünk, amely a hagyományos kínai gyógyászat szerint az október hónaphoz tartozik, és ezért ebben az időszakban a leginkább megterhelt.

Kapcsolódó cikkek

Hellča Vávrová: Hogyan érhetjük el a belső elégedettséget fogyókúra alatt

Amikor a „fogyókúra” szót halljuk, a legtöbb embernek a szigorú diéták, az edzőteremben eltöltött órák és a mérlegen leolvasható érték folyamatos követése jut az eszébe.

Azonban az egész folyamat pszichológiai oldala gyakran elkerüli a figyelmünket.

Ha nem eszed meg, nem kapsz édességet, avagy a gyermekkori nevelés hogyan befolyásolja nem csak az ételekhez való hozzáállást a felnőttkorban

A nevelési minták, amiket a gyermekkorban elsajátítunk, később egész életünkön át formálnak és befolyásolnak minket.

Gondolkoztak már azon, hogy a gyerekkorunkban hallott mondatok milyen nyomokat hagynak bennünk?

Ing. Barbora Karásková: Mit tehetünk még a jojó-effektus nélküli egészséges fogyás érdekében?

Az előző cikkünkben olvashattak a gyors fogyás kockázatairól, és részletesen ismertettük az egészséges fogyás szabályait és alapelveit. De ez még nem minden.

Melyek azok a további fontos szokások, amelyek nemcsak az egészséges fogyást és folyamatát segítik elő, hanem az optimális testsúly, a lelki egyensúly és az egészség megőrzését is?

Ing. Barbora Karásková: Egészséges fogyás jojó effektus nélkül – kulcsfontosságú elvek és alapelvek

A fogyókúrát gyakran nagyon összetett és stresszes folyamatnak tekintik.

Az igazság az, hogy sokan feleslegesen komplikálják a fogyókúrát azzal, hogy különféle gyorsítószerekkel és extrém módszerekkel próbálkoznak, például a nagyon szigorú, tiltó és korlátozásokkal teli diétákkal.

Karlovka – a lusta férfi zabpehely-lepénye

Karlovka. Mi ez valójában? És hogy készítsük el magunknak otthon? 

Leggyakrabban ezt kérdezik a Fogyunk és egészségesen táplálkozunk a Dine4Fit segítségével csoport új tagjai, amikor a „karlovka” névvel találkoznak.

Bárhol elérhető, ahol szükség van rájuk

Kalóriatáblázatok elérhetők online, telefonon, táblagépen és okosórákon, például a Garmin és az Apple Watch készülékeken.

App Store Google Play

Dine4Fit Banner Dine4Fit Banner