Az egészséghez vezető út
és jóléthez
App store rating

Az egészséghez vezető út
és jóléthez

Dine4Fit.hu receptverseny

Szeretne ajándékutalványokat kapni a Dine4Fit-től?

Csak töltse fel 5 kedvenc saját receptjét a Dine4Fit adatbázisába, és amennyiben jóváhagytuk, ajándékutalványt kap 5000 Ft értékben.

 

Receptjeink adatbázisát szeretnénk ezzel bővíteni, amely elérhető lesz minden felhasználónk számára (link: https://www.dine4fit.hu/receptek)

 

1) FigyelemRecepteket csak saját fényképpel lehet beküldeni a versenybe (az internetről másolt képeket a szerzői jogok megsértése miatt elutasítjuk), ezeknek a fényképeknek minőségileg mutatósnak és látványosnak kell lenniük, ugyanis a jóváhagyott receptek nyilvánosak lesznek a Dine4fit adatbázisában (segítség a fényképezéshez). Legalább 1 saját fényképet kell csatolni minden recepthez. A fényképek elvárt felbontásának minimum 640x480px-nek, és fekvő tájolásúnak (landscape) kell lenniük.

 

2) Figyelem: Receptek feltöltése és nyilvánossá tétele: csak a Dine4Fit.hu weboldalon lehetséges (bejelentkezés után), mobilalkalmazáson keresztül nem lehet.

Minden résztvevőnek regisztráltnak kell lennie a Dine4Fit alkalmazásba.

Kiválaszthatja az Önnek megfelelő ajándékutalványt.

Választani az alábbiak közül lehet:

  • Spar ajándékutalvány 5.000 Ft értékben
  • Auchan ajándékutalvány 5.000 Ft értékben
  • Media Markt ajándékutalvány 5.000 Ft értékben

A legjobb recept kisorsolására a verseny befejezése után kerül sor, mely egészen 2021.09.30-ig tart.

A verseny befejezése után az összes jóváhagyott recept közül véletlenszerűen sorsolunk ki 1 receptet, melynek feltöltője 50.000 Ft értékű ajándékutalványt kap, amit a feljebb említett áruházak utalványai közül választhat ki.

Várjuk receptjeiket, kellemes napokat kívánunk a www.dine4fit.hu alkalmazással.

Hogyan tölthetünk fel receptet az adatbázisba – részletes útmutató

 

szerző: Dine4fit.hu

 

Egyéb rendelkezések:

  1. A Szervezőnek jogában áll bármikor, indoklás nélkül, akár a nyeremény odaítélése nélkül is felmondani, lerövidíteni, meghosszabbítani, lemondani és megváltoztatni a játékot. Az ilyen jellegű döntés a Szervező Dine4fit.hu weboldalán való közzétételének napjától hatályos. Ezen esetekben a Játékban résztvevők nem jogosultak kártérítésre vagy bármilyen költségtérítésre.
  2. A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy a bejelentett nyereményeket hasonló típusú és megfelelő értékű nyereményekre cserélje, és / vagy megváltoztassa a nyeremények átadásának feltételeit.
  3. A Szervező nem vállal felelősséget a Játék végrehajtása során felmerülő technikai hibákért, beleértve a rendszerek és szoftverek meghibásodását, vagy a nyeremény technikai okokból történő kézbesítésének elmulasztását, vagy egyéb vis major eseteket. Továbbá a Szervező nem vállal felelősséget a Játékkal kapcsolatban véletlenül helytelen vagy hiányos információk megadásáért.
  4. A Szervező jogosult kizárni a versenyből azokat a játékosokat, akik nem felelnek meg a jelen Szabályzatban vagy a vonatkozó jogszabályokban meghatározott feltételeknek. Ezenkívül, a nyeremény akkor sem kerül odaítélésre, ha a Szervező megállapítja, vagy megalapozottan gyanítja, hogy a játékos, vagy más olyan személy, aki segített a nyeremény megszerzésében, megtévesztő vagy tisztességtelen magatartást tanúsított.
  5. A Szervezőnek joga van a végső döntéshez a Játékkal kapcsolatban minden ügy tekintetében, beleértve azt a döntést is, hogy a Szabályzat megsértése miatt nem ítél oda díjat a Játékban.A játékos tudomásul veszi, hogy a nyeremények nem érvényesíthetők jogi úton.A Szervező ezennel nem vállal más kötelezettséget a Játékosokkal szemben, és nem jogosult a Szabályzatban foglaltakon kívül más teljesítésre.Különösen a Játékosok nem jogosultak a Játékban való részvétellel kapcsolatos költségek megtérítésére, még a jelen Szabályzat megváltozása esetén sem.
  6. A játékosok tudomásul veszik, hogy a nyeremény után adókötelezettség keletkezhet, és a nyeremény átvétele az alkalmazandó jog szerinti kötelezettségekkel járhat.

 

Dine4fit.hu

31.8.2021 Dine4fit.hu Cikkek, Érdekességek

Az archívumból

Öt tanács, hogyan fussunk nyáron, és ne ártsunk magunknak

Az év legszebb és legmelegebb évszaka még javában zajlik. Jobb lenne csobbanni egyet a medencében, vagy a tengerparton pihenni?

De futni is lehet egész évben, csak így maradhatunk jó kondiban, ami nem is fog elveszni.

Kapcsolódó cikkek

Hellča Vávrová: Hogyan érhetjük el a belső elégedettséget fogyókúra alatt

Amikor a „fogyókúra” szót halljuk, a legtöbb embernek a szigorú diéták, az edzőteremben eltöltött órák és a mérlegen leolvasható érték folyamatos követése jut az eszébe.

Azonban az egész folyamat pszichológiai oldala gyakran elkerüli a figyelmünket.

Ha nem eszed meg, nem kapsz édességet, avagy a gyermekkori nevelés hogyan befolyásolja nem csak az ételekhez való hozzáállást a felnőttkorban

A nevelési minták, amiket a gyermekkorban elsajátítunk, később egész életünkön át formálnak és befolyásolnak minket.

Gondolkoztak már azon, hogy a gyerekkorunkban hallott mondatok milyen nyomokat hagynak bennünk?

Ing. Barbora Karásková: Mit tehetünk még a jojó-effektus nélküli egészséges fogyás érdekében?

Az előző cikkünkben olvashattak a gyors fogyás kockázatairól, és részletesen ismertettük az egészséges fogyás szabályait és alapelveit. De ez még nem minden.

Melyek azok a további fontos szokások, amelyek nemcsak az egészséges fogyást és folyamatát segítik elő, hanem az optimális testsúly, a lelki egyensúly és az egészség megőrzését is?

Ing. Barbora Karásková: Egészséges fogyás jojó effektus nélkül – kulcsfontosságú elvek és alapelvek

A fogyókúrát gyakran nagyon összetett és stresszes folyamatnak tekintik.

Az igazság az, hogy sokan feleslegesen komplikálják a fogyókúrát azzal, hogy különféle gyorsítószerekkel és extrém módszerekkel próbálkoznak, például a nagyon szigorú, tiltó és korlátozásokkal teli diétákkal.

Karlovka – a lusta férfi zabpehely-lepénye

Karlovka. Mi ez valójában? És hogy készítsük el magunknak otthon? 

Leggyakrabban ezt kérdezik a Fogyunk és egészségesen táplálkozunk a Dine4Fit segítségével csoport új tagjai, amikor a „karlovka” névvel találkoznak.

Bárhol elérhető, ahol szükség van rájuk

Kalóriatáblázatok elérhetők online, telefonon, táblagépen és okosórákon, például a Garmin és az Apple Watch készülékeken.

App Store Google Play

Dine4Fit Banner Dine4Fit Banner