26.8.2021 Dine4fit.hu

Újdonság a Dine4Fit applikációban: A recepteknél már feltüntettük a tápértékeket is. Inspirálódjanak és használják!

Folyamatosan fogjuk itt bemutatni a Dine4Fit újdonságait.

Ma a recepteket mutatjuk be.

Elképzelhető, hogy Önök is észrevették, esetleg olvasták az értesítő e-mailben, de az is lehet, hogy újdonságnak számít, mindenesetre a Dine4Fit aplikáció recept adatbázissal bővült. Könnyen elérhető – a felső sávban található Receptek gombra kattintva.

Egy új oldal jelenik meg, ahol megtalálhatjuk az igényeinknek megfelelő ételek receptjeit. Reggelire 1200 kJ / 100 gramm receptet keres? Elég beállítani a csúszkán az értéknél maximum 1200 kJ-ra, és automatikusan megjelennek a találatok.

Minden étel esetében amit a listában látunk 100 grammonkénti tápértéket mutatunk, valamint a fehérje, szénhidrát, zsír, és rostmennyiséget.

Miután rákattintunk az adott ételre, megjelenik a teljes leírás és az összetevők (beleértve az áttekinthető és színes grafikont), és természetesen a szükséges alapanyagok az elkészítés lépéseivel.

A receptek címkékkel vannak ellátva, amiknek köszönhetően könnyen találhatunk hasonló recepteket. Pl. a currys sárgarépakrém esetén a következő címkéket láthatjuk: „csemegék“ , „uzsonna“, „szendvicskrémek, kenők“, „diétás“, „reggeli“, „vegetáriánus“.

Ha elkészítettük az ételt a recept alapján, elég utána az oldalon található „Feljegyzés az étrendbe” gombra kattintani, és amennyiben ízlett, hozzáadhatjuk a kedvenceinkhez.

 

A receptek főoldal viszont ettől sokkal többet kínál. A keresési lehetőség mellet megtaláljuk a leggyakoribb címkéket is – pl. „cukormentes“, „laktózmentes “, „diétás“ stb.

Ha a receptek között nem találja a kedvenc ételét, akkor a jobb felső sarokban található „Recept javaslat” gombra kattintva feltöltheti az adatbázisba a kedvenc receptjét. Egy űrlap jelenik meg, ahol megadhatjuk a szükséges információkat – azaz a recept nevét, hozzávalókat, elkészítés folyamatát, leírást, kiválaszthatjuk a címkéket, és fényképet tölthetünk fel az elkészült ételről. A tápértékeket az alkalmazás automatikusan hozzáadja az applikáció.

 

Ha több receptet szeretne feltölteni, vagy ha saját „főző” blogja van, vagy facebook oldala esetleg instagram profilja…stb., ahová recepteket tölt fel, így azt az új felületünkön hozzáadhatja a profiljához a „Sajátprofil”-„Beállítások”-„Fiók kezelése” részben.

 

Itt az „Információk Önről” űrlapon megadhatjuk a becenevünket, blogunk, vagy a közösségi oldalunk linkjét, esetleg pár szóban bemutatkozást írhatunk, és fényképet tölthetünk fel magunkról.

Receptek a Dine4Fit.hu oldalon és applikációban. Váljék egészségükre! Bátran töltsék fel a saját receptjeiket. Köszönjük.

szerző:

 

Jan Lipšanský

Forgatókönyvíró, újságíró, író, a Cseh Televízió munkatársa, jelenleg két fiával töltik kellemesen mindennapjaikat, és együtt utazgatnak.

Egyéb érdekes olvasnivalók:

Ismerik a poke-t, a bőségtálat?

26.8.2021 Dine4fit.hu Cikkek

Hozzászólások

A hozzászólások nem képviselik a szerkesztők vagy a blog üzemeltetőjének véleményét.

Hozzászólás írása

Kapcsolódó cikkek
Bc. Martina Rusňáková Korejčková, DiS.: az egyik legfontosabb intézkedés az étkezésben Bc. Martina Rusňáková Korejčková, DiS.: az egyik legfontosabb intézkedés az étkezésben

Egy igazán hatékony (és több száz ügyfélen tesztelt) tippem az van Önök számára, ami véleményem szerint kulcsfontosságú a fogyókúra során. És nem csak a fogyókúra alatt!

Ez a javaslat, amelyiket a következő sorokban feltárok Önöknek és alaposan meg is védek, az első helyen áll abban az esetben is, ha valaki egészségesebben és kiegyensúlyozottabban szeretne étkezni, vagy csak meg akarja őrizni az alakját.

Az egész cikk 14.2.2024 0

Saša Rohlíková: Van értelme mérni magunkat? Saša Rohlíková: Van értelme mérni magunkat?

A mérleg a véletlen számok generátora. Az otthoni okos-mérleg nem pontos. Senki sem tudja pontosan megmérni magát.

Ilyen, és hasonló kijelentésekkel találkozunk állandóan. De ez azt jelenti, hogy nem tudjuk pontosabban nyomon követni az átalakulásunkat? Mit tudunk otthon nyomon követni?

Az egész cikk 7.2.2024 0