6.7.2023 Dine4fit.hu

A szemünkkel is eszünk: Nézzék meg ezeket a gyönyörű ételeket, amiket Lenka asszony készített

Szeretünk azzal dicsekedni, hogy a Fogyunk és egészségesen táplálkozunk a Dine4fit segítségével csoportunk valóban kivételes, és merjük állítani, hogy a közösségi oldalakon biztosan egyedülálló.

Nemcsak azért, mert olyan emberek vannak ott, akik hajlandóak önzetlen tanácsokat adni a Dine4Fit alkalmazás beállításához, de minden nap finomabbnál finomabb ételtippeket is megosztanak benne.

Nagyon hálásak vagyunk a csoportban található nagyszerű embereknek, akik csatlakoztak. Köszönjük mindenkinek, aki rendszeresen megosztja ötleteit az ételkészítésről – fotókat készít, a recepteket megosztja, és az alkalmazásunkból a szükséges képernyőképeket is feltöltik hozzájuk.

íme i očima: Podívejte se na krásná jídla, která připravila paní Lenka

Ez nem csak arról szól, hogy valaki gondolkodás nélkül készít egy fényképet, feltölti, és várja a lájkokat és a pozitív visszajelzéseket. Mindezek mögött gyakran nagyon sok elmélkedés van magáról az ételről. És szintén több kattintás is, aminek köszönhetően nem csak gyönyörű fotókat látatjuk, hanem átfogó információk is elérhetők a kcal/kJ mennyiségről és az egyes makrotápanyagok felosztásáról.

íme i očima: Podívejte se na krásná jídla, která připravila paní Lenka

Ma Lenka asszonyt szeretnénk bemutatni Önöknek néhány válogatott fotó segítségével. Lassan két éve már annak, hogy a csoportunk tagja lett, és mindannyian várjuk minden nap ötleteit és szépen elrendezett ételeit. Szeret rollerezni, de mindenekelőtt a családját szereti a legjobban, és példamutatóan gondoskodik róla.

 Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými Tabulkami

Szeretnének Önök is élvezni az ételeiket, és áttekintést kapni arról, hogy mit is esznek valójában? Csatlakozzanak hozzánk – lépjenek be a Fogyunk és egészségesen táplálkozunk a Dine4fit segítségével csoportunkba.

Sok sikert mindenkinek. Dine4Fit az Ön személyes táplálkozási segédje.

www.dine4fit.hu szerkesztőség

Egyéb érdekes olvasnivalók:

Dine4Fit: Amikor az anya motiválja a felnőtt lányát a fogyásra

6.7.2023 Dine4fit.hu Cikkek, Érdekességek

Hozzászólások

A hozzászólások nem képviselik a szerkesztők vagy a blog üzemeltetőjének véleményét.

Hozzászólás írása

Kapcsolódó cikkek
Ne keresd az akadályokat ott, ahol nincsenek Ne keresd az akadályokat ott, ahol nincsenek

Sok embernél nagyon nehéz feladat belevágni a fogyókúrába.

Azok, akik korábban már próbáltak fogyókúrázni, de nem jártak sikerrel, gyakran vádolják magukat ilyen kijelentésekkel, mint pl.: Sohasem fogok lefogyni, ez olyan családon belüli dolog, a génekben van stb.

Az egész cikk 1.5.2024 0

Mug cake, muffin, cup cake, brownies – mik ezek, éz hogyan készétsük el Mug cake, muffin, cup cake, brownies – mik ezek, éz hogyan készétsük el

A Dine4Fit felhasználóinak évekkel ezelőtt létrehoztunk egy privát csoportot, mégpedig a „Fogyunk és egészségesen táplálkozunk a Dine4fit segítségével” nevű csoportot.

Nagyon örülünk, hogy az emberek nem csak tanácsot adnak egymásnak az alkalmazás beállításaival kapcsolatban, de megosztják étrendjüket, és tippeket is adnak egymásnak ételekre.

Az egész cikk 24.4.2024 0