6.7.2023 Dine4fit.hu

A szemünkkel is eszünk: Nézzék meg ezeket a gyönyörű ételeket, amiket Lenka asszony készített

Szeretünk azzal dicsekedni, hogy a Fogyunk és egészségesen táplálkozunk a Dine4fit segítségével csoportunk valóban kivételes, és merjük állítani, hogy a közösségi oldalakon biztosan egyedülálló.

Nemcsak azért, mert olyan emberek vannak ott, akik hajlandóak önzetlen tanácsokat adni a Dine4Fit alkalmazás beállításához, de minden nap finomabbnál finomabb ételtippeket is megosztanak benne.

Nagyon hálásak vagyunk a csoportban található nagyszerű embereknek, akik csatlakoztak. Köszönjük mindenkinek, aki rendszeresen megosztja ötleteit az ételkészítésről – fotókat készít, a recepteket megosztja, és az alkalmazásunkból a szükséges képernyőképeket is feltöltik hozzájuk.

íme i očima: Podívejte se na krásná jídla, která připravila paní Lenka

Ez nem csak arról szól, hogy valaki gondolkodás nélkül készít egy fényképet, feltölti, és várja a lájkokat és a pozitív visszajelzéseket. Mindezek mögött gyakran nagyon sok elmélkedés van magáról az ételről. És szintén több kattintás is, aminek köszönhetően nem csak gyönyörű fotókat látatjuk, hanem átfogó információk is elérhetők a kcal/kJ mennyiségről és az egyes makrotápanyagok felosztásáról.

íme i očima: Podívejte se na krásná jídla, která připravila paní Lenka

Ma Lenka asszonyt szeretnénk bemutatni Önöknek néhány válogatott fotó segítségével. Lassan két éve már annak, hogy a csoportunk tagja lett, és mindannyian várjuk minden nap ötleteit és szépen elrendezett ételeit. Szeret rollerezni, de mindenekelőtt a családját szereti a legjobban, és példamutatóan gondoskodik róla.

 Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými Tabulkami

Szeretnének Önök is élvezni az ételeiket, és áttekintést kapni arról, hogy mit is esznek valójában? Csatlakozzanak hozzánk – lépjenek be a Fogyunk és egészségesen táplálkozunk a Dine4fit segítségével csoportunkba.

Sok sikert mindenkinek. Dine4Fit az Ön személyes táplálkozási segédje.

www.dine4fit.hu szerkesztőség

Egyéb érdekes olvasnivalók:

Magdaléna (52 éves): Egy rossz lépés hogyan térített vissza a helyes útra, amiben a Dine4Fit segített

6.7.2023 Dine4fit.hu Cikkek, Érdekességek

Hozzászólások

A hozzászólások nem képviselik a szerkesztők vagy a blog üzemeltetőjének véleményét.

Hozzászólás írása

Kapcsolódó cikkek
Bc. Martina Rusňáková Korejčková, DiS.: az egyik legfontosabb intézkedés az étkezésben Bc. Martina Rusňáková Korejčková, DiS.: az egyik legfontosabb intézkedés az étkezésben

Egy igazán hatékony (és több száz ügyfélen tesztelt) tippem az van Önök számára, ami véleményem szerint kulcsfontosságú a fogyókúra során. És nem csak a fogyókúra alatt!

Ez a javaslat, amelyiket a következő sorokban feltárok Önöknek és alaposan meg is védek, az első helyen áll abban az esetben is, ha valaki egészségesebben és kiegyensúlyozottabban szeretne étkezni, vagy csak meg akarja őrizni az alakját.

Az egész cikk 14.2.2024 0

Saša Rohlíková: Van értelme mérni magunkat? Saša Rohlíková: Van értelme mérni magunkat?

A mérleg a véletlen számok generátora. Az otthoni okos-mérleg nem pontos. Senki sem tudja pontosan megmérni magát.

Ilyen, és hasonló kijelentésekkel találkozunk állandóan. De ez azt jelenti, hogy nem tudjuk pontosabban nyomon követni az átalakulásunkat? Mit tudunk otthon nyomon követni?

Az egész cikk 7.2.2024 0