6.7.2023 Dine4fit.hu

A szemünkkel is eszünk: Nézzék meg ezeket a gyönyörű ételeket, amiket Lenka asszony készített

Szeretünk azzal dicsekedni, hogy a Fogyunk és egészségesen táplálkozunk a Dine4fit segítségével csoportunk valóban kivételes, és merjük állítani, hogy a közösségi oldalakon biztosan egyedülálló.

Nemcsak azért, mert olyan emberek vannak ott, akik hajlandóak önzetlen tanácsokat adni a Dine4Fit alkalmazás beállításához, de minden nap finomabbnál finomabb ételtippeket is megosztanak benne.

Nagyon hálásak vagyunk a csoportban található nagyszerű embereknek, akik csatlakoztak. Köszönjük mindenkinek, aki rendszeresen megosztja ötleteit az ételkészítésről – fotókat készít, a recepteket megosztja, és az alkalmazásunkból a szükséges képernyőképeket is feltöltik hozzájuk.

íme i očima: Podívejte se na krásná jídla, která připravila paní Lenka

Ez nem csak arról szól, hogy valaki gondolkodás nélkül készít egy fényképet, feltölti, és várja a lájkokat és a pozitív visszajelzéseket. Mindezek mögött gyakran nagyon sok elmélkedés van magáról az ételről. És szintén több kattintás is, aminek köszönhetően nem csak gyönyörű fotókat látatjuk, hanem átfogó információk is elérhetők a kcal/kJ mennyiségről és az egyes makrotápanyagok felosztásáról.

íme i očima: Podívejte se na krásná jídla, která připravila paní Lenka

Ma Lenka asszonyt szeretnénk bemutatni Önöknek néhány válogatott fotó segítségével. Lassan két éve már annak, hogy a csoportunk tagja lett, és mindannyian várjuk minden nap ötleteit és szépen elrendezett ételeit. Szeret rollerezni, de mindenekelőtt a családját szereti a legjobban, és példamutatóan gondoskodik róla.

 Hubneme a jíme zdravě s Kalorickými Tabulkami

Szeretnének Önök is élvezni az ételeiket, és áttekintést kapni arról, hogy mit is esznek valójában? Csatlakozzanak hozzánk – lépjenek be a Fogyunk és egészségesen táplálkozunk a Dine4fit segítségével csoportunkba.

Sok sikert mindenkinek. Dine4Fit az Ön személyes táplálkozási segédje.

www.dine4fit.hu szerkesztőség

Egyéb érdekes olvasnivalók:

Biztonságos fogyókúra: Mielőtt fogyókúrába kezdünk, tegyük fel magunknak a következő 9 kérdést

6.7.2023 Dine4fit.hu Cikkek, Érdekességek

Hozzászólások

A hozzászólások nem képviselik a szerkesztők vagy a blog üzemeltetőjének véleményét.

Hozzászólás írása

Kapcsolódó cikkek
Táplálkozási terapeuta: Előnyös lehet-e a light termékek fogyasztása? Táplálkozási terapeuta: Előnyös lehet-e a light termékek fogyasztása?

Az úgynevezett “light” termékek az elmúlt években nagyon népszerűek voltak. Szerencsére az utóbbi időben ez már egyre csökkenő fázisban van. Az emberek tudat alatt kezdik felismerni, hogy az egészséghez és a megfelelően karbantartott alakhoz vezető utat általában máshol kell keresni…

A biztonság kedvéért nézzük meg alaposabban ezt az élelmiszercsoportot.

Az egész cikk 14.9.2023 0