31.8.2021 Dine4fit.hu

Dine4Fit.hu receptverseny

Szeretne ajándékutalványokat kapni a Dine4Fit-től?

Csak töltse fel 5 kedvenc saját receptjét a Dine4Fit adatbázisába, és amennyiben jóváhagytuk, ajándékutalványt kap 5000 Ft értékben.

 

Receptjeink adatbázisát szeretnénk ezzel bővíteni, amely elérhető lesz minden felhasználónk számára (link: https://www.dine4fit.hu/receptek)

 

1) FigyelemRecepteket csak saját fényképpel lehet beküldeni a versenybe (az internetről másolt képeket a szerzői jogok megsértése miatt elutasítjuk), ezeknek a fényképeknek minőségileg mutatósnak és látványosnak kell lenniük, ugyanis a jóváhagyott receptek nyilvánosak lesznek a Dine4fit adatbázisában (segítség a fényképezéshez). Legalább 1 saját fényképet kell csatolni minden recepthez. A fényképek elvárt felbontásának minimum 640x480px-nek, és fekvő tájolásúnak (landscape) kell lenniük.

 

2) Figyelem: Receptek feltöltése és nyilvánossá tétele: csak a Dine4Fit.hu weboldalon lehetséges (bejelentkezés után), mobilalkalmazáson keresztül nem lehet.

Minden résztvevőnek regisztráltnak kell lennie a Dine4Fit alkalmazásba.

Kiválaszthatja az Önnek megfelelő ajándékutalványt.

Választani az alábbiak közül lehet:

  • Spar ajándékutalvány 5.000 Ft értékben
  • Auchan ajándékutalvány 5.000 Ft értékben
  • Media Markt ajándékutalvány 5.000 Ft értékben

A legjobb recept kisorsolására a verseny befejezése után kerül sor, mely egészen 2021.09.30-ig tart.

A verseny befejezése után az összes jóváhagyott recept közül véletlenszerűen sorsolunk ki 1 receptet, melynek feltöltője 50.000 Ft értékű ajándékutalványt kap, amit a feljebb említett áruházak utalványai közül választhat ki.

Várjuk receptjeiket, kellemes napokat kívánunk a www.dine4fit.hu alkalmazással.

Hogyan tölthetünk fel receptet az adatbázisba – részletes útmutató

 

szerző: Dine4fit.hu

 

Egyéb rendelkezések:

  1. A Szervezőnek jogában áll bármikor, indoklás nélkül, akár a nyeremény odaítélése nélkül is felmondani, lerövidíteni, meghosszabbítani, lemondani és megváltoztatni a játékot. Az ilyen jellegű döntés a Szervező Dine4fit.hu weboldalán való közzétételének napjától hatályos. Ezen esetekben a Játékban résztvevők nem jogosultak kártérítésre vagy bármilyen költségtérítésre.
  2. A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy a bejelentett nyereményeket hasonló típusú és megfelelő értékű nyereményekre cserélje, és / vagy megváltoztassa a nyeremények átadásának feltételeit.
  3. A Szervező nem vállal felelősséget a Játék végrehajtása során felmerülő technikai hibákért, beleértve a rendszerek és szoftverek meghibásodását, vagy a nyeremény technikai okokból történő kézbesítésének elmulasztását, vagy egyéb vis major eseteket. Továbbá a Szervező nem vállal felelősséget a Játékkal kapcsolatban véletlenül helytelen vagy hiányos információk megadásáért.
  4. A Szervező jogosult kizárni a versenyből azokat a játékosokat, akik nem felelnek meg a jelen Szabályzatban vagy a vonatkozó jogszabályokban meghatározott feltételeknek. Ezenkívül, a nyeremény akkor sem kerül odaítélésre, ha a Szervező megállapítja, vagy megalapozottan gyanítja, hogy a játékos, vagy más olyan személy, aki segített a nyeremény megszerzésében, megtévesztő vagy tisztességtelen magatartást tanúsított.
  5. A Szervezőnek joga van a végső döntéshez a Játékkal kapcsolatban minden ügy tekintetében, beleértve azt a döntést is, hogy a Szabályzat megsértése miatt nem ítél oda díjat a Játékban.A játékos tudomásul veszi, hogy a nyeremények nem érvényesíthetők jogi úton.A Szervező ezennel nem vállal más kötelezettséget a Játékosokkal szemben, és nem jogosult a Szabályzatban foglaltakon kívül más teljesítésre.Különösen a Játékosok nem jogosultak a Játékban való részvétellel kapcsolatos költségek megtérítésére, még a jelen Szabályzat megváltozása esetén sem.
  6. A játékosok tudomásul veszik, hogy a nyeremény után adókötelezettség keletkezhet, és a nyeremény átvétele az alkalmazandó jog szerinti kötelezettségekkel járhat.

 

Egyéb érdekes olvasnivalók:

Nőknek: jól jönne végre egy olyan nyári smink, amely ellenáll a víznek, az esőnek és az izzadságnak

31.8.2021 Dine4fit.hu Cikkek, Érdekességek

Hozzászólások
1

Leiter Anita kinga

12.9.2021 20:10

Részt veszek a nyeremény játékban

2

Leiter Anita kinga

14.9.2021 12:36

Egészséges Táplálkozás fontos szerepe van az életünkben

A hozzászólások nem képviselik a szerkesztők vagy a blog üzemeltetőjének véleményét.

Hozzászólás írása

Kapcsolódó cikkek
Mug cake, muffin, cup cake, brownies – mik ezek, éz hogyan készétsük el Mug cake, muffin, cup cake, brownies – mik ezek, éz hogyan készétsük el

A Dine4Fit felhasználóinak évekkel ezelőtt létrehoztunk egy privát csoportot, mégpedig a „Fogyunk és egészségesen táplálkozunk a Dine4fit segítségével” nevű csoportot.

Nagyon örülünk, hogy az emberek nem csak tanácsot adnak egymásnak az alkalmazás beállításaival kapcsolatban, de megosztják étrendjüket, és tippeket is adnak egymásnak ételekre.

Az egész cikk 24.4.2024 0

MUDr. Marie Skalská: Mikortól lehet akár az életünkre is veszélyes a túlsúly? MUDr. Marie Skalská: Mikortól lehet akár az életünkre is veszélyes a túlsúly?

Azt, hogy a plusz kilók nem tesznek jót az egészségünknek, Hippokratész már 2000 évvel ezelőtt tudta, amikor megfigyelte, hogy a hirtelen halál gyakrabban fordul elő a “kövérebb” embereknél, mint a karcsúbbak esetében.

Azt, hogy saját magunk esetében mi a helyzet a testsúlyunkkal, a legegyszerűbben a testtömegindex, avagy a BMI alapján tudjuk meghatározni. Egy másik, ennél is fontosabb paraméter, ami alapján megítélhetjük a többletkilogrammok súlyosságát, az a derékbőség.

Az egész cikk 10.4.2024 0