31.8.2021 Dine4fit.hu

Dine4Fit.hu receptverseny

Szeretne ajándékutalványokat kapni a Dine4Fit-től?

Csak töltse fel 5 kedvenc saját receptjét a Dine4Fit adatbázisába, és amennyiben jóváhagytuk, ajándékutalványt kap 5000 Ft értékben.

 

Receptjeink adatbázisát szeretnénk ezzel bővíteni, amely elérhető lesz minden felhasználónk számára (link: https://www.dine4fit.hu/receptek)

 

1) FigyelemRecepteket csak saját fényképpel lehet beküldeni a versenybe (az internetről másolt képeket a szerzői jogok megsértése miatt elutasítjuk), ezeknek a fényképeknek minőségileg mutatósnak és látványosnak kell lenniük, ugyanis a jóváhagyott receptek nyilvánosak lesznek a Dine4fit adatbázisában (segítség a fényképezéshez). Legalább 1 saját fényképet kell csatolni minden recepthez. A fényképek elvárt felbontásának minimum 640x480px-nek, és fekvő tájolásúnak (landscape) kell lenniük.

 

2) Figyelem: Receptek feltöltése és nyilvánossá tétele: csak a Dine4Fit.hu weboldalon lehetséges (bejelentkezés után), mobilalkalmazáson keresztül nem lehet.

Minden résztvevőnek regisztráltnak kell lennie a Dine4Fit alkalmazásba.

Kiválaszthatja az Önnek megfelelő ajándékutalványt.

Választani az alábbiak közül lehet:

  • Spar ajándékutalvány 5.000 Ft értékben
  • Auchan ajándékutalvány 5.000 Ft értékben
  • Media Markt ajándékutalvány 5.000 Ft értékben

A legjobb recept kisorsolására a verseny befejezése után kerül sor, mely egészen 2021.09.30-ig tart.

A verseny befejezése után az összes jóváhagyott recept közül véletlenszerűen sorsolunk ki 1 receptet, melynek feltöltője 50.000 Ft értékű ajándékutalványt kap, amit a feljebb említett áruházak utalványai közül választhat ki.

Várjuk receptjeiket, kellemes napokat kívánunk a www.dine4fit.hu alkalmazással.

Hogyan tölthetünk fel receptet az adatbázisba – részletes útmutató

 

szerző: Dine4fit.hu

 

Egyéb rendelkezések:

  1. A Szervezőnek jogában áll bármikor, indoklás nélkül, akár a nyeremény odaítélése nélkül is felmondani, lerövidíteni, meghosszabbítani, lemondani és megváltoztatni a játékot. Az ilyen jellegű döntés a Szervező Dine4fit.hu weboldalán való közzétételének napjától hatályos. Ezen esetekben a Játékban résztvevők nem jogosultak kártérítésre vagy bármilyen költségtérítésre.
  2. A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy a bejelentett nyereményeket hasonló típusú és megfelelő értékű nyereményekre cserélje, és / vagy megváltoztassa a nyeremények átadásának feltételeit.
  3. A Szervező nem vállal felelősséget a Játék végrehajtása során felmerülő technikai hibákért, beleértve a rendszerek és szoftverek meghibásodását, vagy a nyeremény technikai okokból történő kézbesítésének elmulasztását, vagy egyéb vis major eseteket. Továbbá a Szervező nem vállal felelősséget a Játékkal kapcsolatban véletlenül helytelen vagy hiányos információk megadásáért.
  4. A Szervező jogosult kizárni a versenyből azokat a játékosokat, akik nem felelnek meg a jelen Szabályzatban vagy a vonatkozó jogszabályokban meghatározott feltételeknek. Ezenkívül, a nyeremény akkor sem kerül odaítélésre, ha a Szervező megállapítja, vagy megalapozottan gyanítja, hogy a játékos, vagy más olyan személy, aki segített a nyeremény megszerzésében, megtévesztő vagy tisztességtelen magatartást tanúsított.
  5. A Szervezőnek joga van a végső döntéshez a Játékkal kapcsolatban minden ügy tekintetében, beleértve azt a döntést is, hogy a Szabályzat megsértése miatt nem ítél oda díjat a Játékban.A játékos tudomásul veszi, hogy a nyeremények nem érvényesíthetők jogi úton.A Szervező ezennel nem vállal más kötelezettséget a Játékosokkal szemben, és nem jogosult a Szabályzatban foglaltakon kívül más teljesítésre.Különösen a Játékosok nem jogosultak a Játékban való részvétellel kapcsolatos költségek megtérítésére, még a jelen Szabályzat megváltozása esetén sem.
  6. A játékosok tudomásul veszik, hogy a nyeremény után adókötelezettség keletkezhet, és a nyeremény átvétele az alkalmazandó jog szerinti kötelezettségekkel járhat.

 

Egyéb érdekes olvasnivalók:

Krioterápia: A testet és a lelket is képes gyógyítani a fagy

31.8.2021 Dine4fit.hu Cikkek, Érdekességek

Hozzászólások
1

Leiter Anita kinga

12.9.2021 20:10

Részt veszek a nyeremény játékban

2

Leiter Anita kinga

14.9.2021 12:36

Egészséges Táplálkozás fontos szerepe van az életünkben

A hozzászólások nem képviselik a szerkesztők vagy a blog üzemeltetőjének véleményét.

Hozzászólás írása

Kapcsolódó cikkek
Hellča Vávrová: Az egészséges életmóddal kilépünk a komfortzónánkból? Hellča Vávrová: Az egészséges életmóddal kilépünk a komfortzónánkból?

Gondolkodtak már valamikor azon, hogy milyen gyakran halljuk a “kilépni a komfortzónából” kifejezést? Az egészséges életmód kontextusában ez a mondás egy egészen új dimenziót kap, főleg a gyermekes anyukák számára, akik megpróbálják összekapcsolni a családi életet a saját testükről és lelkükről való gondoskodással.

De mit is jelent valójában “kilépni a komfortzónából”, és tényleg szükséges-e az egészségesebb életmód eléréséhez?

Az egész cikk 13.3.2024 0