17.11.2022 Dine4fit.hu

Jarmila: Saját tapasztalataim a Sencor Smart konyhai okos mérleggel

Hozzám került egy új Sencor mérleg Bluetooth funkcióval és azzal a lehetőséggel, hogy ételt küldjek közvetlenül a Dine4Fit alkalmazásban levő étrendembe.

Nem vagyok író, cikkeket sem írok sehol, és értékeléseket pláne nem, de összeszedtem néhány szót a tapasztalataimról mérleg felhasználásával kapcsolatban.

Kezdem azzal, hogy nagyon izgatott vagyok az élénkzöld szín és az egyedi megjelenés miatt. Nem egy unalmas szürke vagy fekete mérlegnek néz ki. A konyhában feltűnő, így nem kell keresnem, hogy hol van.

Jarmila: Moje zkušenosti se Sencor Chytrou kuchyňskou váhou

 

Amikor hozzám került, féltem, hogy nem tudom majd beállítani. Technikai antitalentum vagyok. Letöltöttem az alkalmazást. Most mi csináljak? Engedélyeztem a Bluetooth-t, és vártam, mit kell még csinálnom, módosítanom, vagy beállítanom. És semmit. Mindent szépen összekapcsolt magától, és azonnal elkezdhettem a mérlegelést.

Díjazom a nagyon egyszerű összekapcsolást. Hogy az igazat bevalljam, a másik telefonon hibát dobott ki, mert az régebbi, és meg kellet erősíteni a beállításokat.

Persze az első napokba eltelt egy kis idő, mire megismertem, és rájöttem, hogyan kell ml helyett g-t beállítani stb. Én olyan típusú vagyok, aki a régebbi nyomógombos mérlegeket szerette. Sajnos itt nem nagyon lehet látni, hol lehet átkapcsolni és hogyan kell helyesen beállítani. De ez csak egy apróság, amit a nagy és szépen olvasható kijelző kompenzál.

Azt kell mondanom, hogy mostanában nagyon sokat segít nekem ez a mérleg, mert néha örülök, hogy csak megfogom a kaját és megyek is. Kisgyerekkel nem tudok sok időt tölteni az írogatásokkal, jegyzetelésekkel. Jelenleg egyszerűbb a mérés, mivel automatikusan beírja magát a Dine4Fit alkalmazásba.Moje zkušenosti se Sencor Chytrou kuchyňskou váhou

Az egyetlen dolog, amit az elején hiányoltam, az az élelmiszerek szkennelése volt. Ez még könnyebbé tenné az beírásokat. Elég volt néhány hozzászólás a Fogyunk és egészségesen táplálkozunk a Dine4fit segítségével csoport tagjaitól, akik ezt az alkalmazást használják, és ilyen mérleget használnak, a fejlesztők azonnal munkához álltak. És hozzáadták az élelmiszer szkennelés funkciót.

Így most csak megkeresem az élelmiszer kódját, lemérem, elmentem, és bent is van. A magam részéről csak ajánlani tudom a mérleget, tényleg elképesztő. Ha valaki még mindig tétovázik rajta, vegye meg nyugodtan.

p.s.: Nagyszerű karácsonyi ajándék lehet, vagy akár születésnapra, úgyhogy próbálják otthon megemlíteni, hátha meglesz, nem fognak benne csalódni.

Jarmila-ról

Jarmila a Fogyunk és egészségesen táplálkozunk a Dine4fit segítségével csoport tagja. Bár nemrég szült, de mégis készségesen ad tanácsot mindenkinek, aki még nem ismeri az alkalmazás használatát. Köszönjük.

 

 

www.dine4fit.hu szerkesztőség

Egyéb érdekes olvasnivalók:

Idegesség az éhségtől, és hogyan előzzük meg

17.11.2022 Dine4fit.hu Cikkek, Érdekességek

Hozzászólások

A hozzászólások nem képviselik a szerkesztők vagy a blog üzemeltetőjének véleményét.

Hozzászólás írása

Kapcsolódó cikkek
Élelmiszertechnológus és táplálkozási szakértő: Mennyit, és milyen zsírokat kellene naponta fogyasztani? Élelmiszertechnológus és táplálkozási szakértő: Mennyit, és milyen zsírokat kellene naponta fogyasztani?

Állandóan azon gondolkodom, hogy melyik makrotápanyagtól kellene jobban rettegni, a szénhidrátoktól vagy a zsíroktól.

Emlékszem még, amikor középiskolába jártam, és fogyni szerettem volna, akkor a zsírszegény étrend volt a sláger. Egyáltalán nem értettem a táplálkozáshoz, és így a zsír automatikusan „csúnya” szó lett nálam, és egyik napról a másikra szinte teljesen kiiktattam az étrendemből.

Az egész cikk 8.11.2023 0