17.11.2022 Dine4fit.hu

Jarmila: Saját tapasztalataim a Sencor Smart konyhai okos mérleggel

Hozzám került egy új Sencor mérleg Bluetooth funkcióval és azzal a lehetőséggel, hogy ételt küldjek közvetlenül a Dine4Fit alkalmazásban levő étrendembe.

Nem vagyok író, cikkeket sem írok sehol, és értékeléseket pláne nem, de összeszedtem néhány szót a tapasztalataimról mérleg felhasználásával kapcsolatban.

Kezdem azzal, hogy nagyon izgatott vagyok az élénkzöld szín és az egyedi megjelenés miatt. Nem egy unalmas szürke vagy fekete mérlegnek néz ki. A konyhában feltűnő, így nem kell keresnem, hogy hol van.

Jarmila: Moje zkušenosti se Sencor Chytrou kuchyňskou váhou

 

Amikor hozzám került, féltem, hogy nem tudom majd beállítani. Technikai antitalentum vagyok. Letöltöttem az alkalmazást. Most mi csináljak? Engedélyeztem a Bluetooth-t, és vártam, mit kell még csinálnom, módosítanom, vagy beállítanom. És semmit. Mindent szépen összekapcsolt magától, és azonnal elkezdhettem a mérlegelést.

Díjazom a nagyon egyszerű összekapcsolást. Hogy az igazat bevalljam, a másik telefonon hibát dobott ki, mert az régebbi, és meg kellet erősíteni a beállításokat.

Persze az első napokba eltelt egy kis idő, mire megismertem, és rájöttem, hogyan kell ml helyett g-t beállítani stb. Én olyan típusú vagyok, aki a régebbi nyomógombos mérlegeket szerette. Sajnos itt nem nagyon lehet látni, hol lehet átkapcsolni és hogyan kell helyesen beállítani. De ez csak egy apróság, amit a nagy és szépen olvasható kijelző kompenzál.

Azt kell mondanom, hogy mostanában nagyon sokat segít nekem ez a mérleg, mert néha örülök, hogy csak megfogom a kaját és megyek is. Kisgyerekkel nem tudok sok időt tölteni az írogatásokkal, jegyzetelésekkel. Jelenleg egyszerűbb a mérés, mivel automatikusan beírja magát a Dine4Fit alkalmazásba.Moje zkušenosti se Sencor Chytrou kuchyňskou váhou

Az egyetlen dolog, amit az elején hiányoltam, az az élelmiszerek szkennelése volt. Ez még könnyebbé tenné az beírásokat. Elég volt néhány hozzászólás a Fogyunk és egészségesen táplálkozunk a Dine4fit segítségével csoport tagjaitól, akik ezt az alkalmazást használják, és ilyen mérleget használnak, a fejlesztők azonnal munkához álltak. És hozzáadták az élelmiszer szkennelés funkciót.

Így most csak megkeresem az élelmiszer kódját, lemérem, elmentem, és bent is van. A magam részéről csak ajánlani tudom a mérleget, tényleg elképesztő. Ha valaki még mindig tétovázik rajta, vegye meg nyugodtan.

p.s.: Nagyszerű karácsonyi ajándék lehet, vagy akár születésnapra, úgyhogy próbálják otthon megemlíteni, hátha meglesz, nem fognak benne csalódni.

Jarmila-ról

Jarmila a Fogyunk és egészségesen táplálkozunk a Dine4fit segítségével csoport tagja. Bár nemrég szült, de mégis készségesen ad tanácsot mindenkinek, aki még nem ismeri az alkalmazás használatát. Köszönjük.

 

 

www.dine4fit.hu szerkesztőség

Egyéb érdekes olvasnivalók:

Ludmila (67 éves): Most, hogy elegendő a fehérje bevitelem, megszűnt az édesség utáni vágyam

17.11.2022 Dine4fit.hu Cikkek, Érdekességek

Hozzászólások

A hozzászólások nem képviselik a szerkesztők vagy a blog üzemeltetőjének véleményét.

Hozzászólás írása

Kapcsolódó cikkek
MUDr. Marie Skalská: Mikortól lehet akár az életünkre is veszélyes a túlsúly? MUDr. Marie Skalská: Mikortól lehet akár az életünkre is veszélyes a túlsúly?

Azt, hogy a plusz kilók nem tesznek jót az egészségünknek, Hippokratész már 2000 évvel ezelőtt tudta, amikor megfigyelte, hogy a hirtelen halál gyakrabban fordul elő a “kövérebb” embereknél, mint a karcsúbbak esetében.

Azt, hogy saját magunk esetében mi a helyzet a testsúlyunkkal, a legegyszerűbben a testtömegindex, avagy a BMI alapján tudjuk meghatározni. Egy másik, ennél is fontosabb paraméter, ami alapján megítélhetjük a többletkilogrammok súlyosságát, az a derékbőség.

Az egész cikk 10.4.2024 0

Táplálkozási terapeuta, Bc. Martina Rusňáková Korejčková, DiS.: Akkor is le lehet fogyni, ha néha lazítunk Táplálkozási terapeuta, Bc. Martina Rusňáková Korejčková, DiS.: Akkor is le lehet fogyni, ha néha lazítunk

Sokan azt gondolják, hogy a fogyókúra egy büntetés, és azzal a gondolattal vágnak bele, hogy rettenetesen vissza kell fogniuk magukat, túlárazott fogyókúrás termékeket kell vásárolniuk, éhezniük kell, rengeteget kell mozogniuk és mindenről kedvenc ételükről le kell mondaniuk.

Valaki valóban így csinálja, de én nem rajongok érte. Az én filozófiám kicsit más: “Inkább lazábban, de fenntarthatóan.”

Az egész cikk 27.3.2024 0