17.11.2022 Dine4fit.hu

Jarmila: Saját tapasztalataim a Sencor Smart konyhai okos mérleggel

Hozzám került egy új Sencor mérleg Bluetooth funkcióval és azzal a lehetőséggel, hogy ételt küldjek közvetlenül a Dine4Fit alkalmazásban levő étrendembe.

Nem vagyok író, cikkeket sem írok sehol, és értékeléseket pláne nem, de összeszedtem néhány szót a tapasztalataimról mérleg felhasználásával kapcsolatban.

Kezdem azzal, hogy nagyon izgatott vagyok az élénkzöld szín és az egyedi megjelenés miatt. Nem egy unalmas szürke vagy fekete mérlegnek néz ki. A konyhában feltűnő, így nem kell keresnem, hogy hol van.

Jarmila: Moje zkušenosti se Sencor Chytrou kuchyňskou váhou

 

Amikor hozzám került, féltem, hogy nem tudom majd beállítani. Technikai antitalentum vagyok. Letöltöttem az alkalmazást. Most mi csináljak? Engedélyeztem a Bluetooth-t, és vártam, mit kell még csinálnom, módosítanom, vagy beállítanom. És semmit. Mindent szépen összekapcsolt magától, és azonnal elkezdhettem a mérlegelést.

Díjazom a nagyon egyszerű összekapcsolást. Hogy az igazat bevalljam, a másik telefonon hibát dobott ki, mert az régebbi, és meg kellet erősíteni a beállításokat.

Persze az első napokba eltelt egy kis idő, mire megismertem, és rájöttem, hogyan kell ml helyett g-t beállítani stb. Én olyan típusú vagyok, aki a régebbi nyomógombos mérlegeket szerette. Sajnos itt nem nagyon lehet látni, hol lehet átkapcsolni és hogyan kell helyesen beállítani. De ez csak egy apróság, amit a nagy és szépen olvasható kijelző kompenzál.

Azt kell mondanom, hogy mostanában nagyon sokat segít nekem ez a mérleg, mert néha örülök, hogy csak megfogom a kaját és megyek is. Kisgyerekkel nem tudok sok időt tölteni az írogatásokkal, jegyzetelésekkel. Jelenleg egyszerűbb a mérés, mivel automatikusan beírja magát a Dine4Fit alkalmazásba.Moje zkušenosti se Sencor Chytrou kuchyňskou váhou

Az egyetlen dolog, amit az elején hiányoltam, az az élelmiszerek szkennelése volt. Ez még könnyebbé tenné az beírásokat. Elég volt néhány hozzászólás a Fogyunk és egészségesen táplálkozunk a Dine4fit segítségével csoport tagjaitól, akik ezt az alkalmazást használják, és ilyen mérleget használnak, a fejlesztők azonnal munkához álltak. És hozzáadták az élelmiszer szkennelés funkciót.

Így most csak megkeresem az élelmiszer kódját, lemérem, elmentem, és bent is van. A magam részéről csak ajánlani tudom a mérleget, tényleg elképesztő. Ha valaki még mindig tétovázik rajta, vegye meg nyugodtan.

p.s.: Nagyszerű karácsonyi ajándék lehet, vagy akár születésnapra, úgyhogy próbálják otthon megemlíteni, hátha meglesz, nem fognak benne csalódni.

Jarmila-ról

Jarmila a Fogyunk és egészségesen táplálkozunk a Dine4fit segítségével csoport tagja. Bár nemrég szült, de mégis készségesen ad tanácsot mindenkinek, aki még nem ismeri az alkalmazás használatát. Köszönjük.

 

 

www.dine4fit.hu szerkesztőség

Egyéb érdekes olvasnivalók:

Alexandra Rohlíková: Tíz tipp a Dine4Fit helyes beállításához

17.11.2022 Dine4fit.hu Cikkek, Érdekességek

Hozzászólások

A hozzászólások nem képviselik a szerkesztők vagy a blog üzemeltetőjének véleményét.

Hozzászólás írása

Kapcsolódó cikkek
Renata Daubnerová, táplálkozási terapeuta: A kalóriaszegény nyarat üdvözöljük, de vigyázzunk a mesterséges édesítőszerekkel! Renata Daubnerová, táplálkozási terapeuta: A kalóriaszegény nyarat üdvözöljük, de vigyázzunk a mesterséges édesítőszerekkel!

Mit gondolok én, mik a nyár fő veszélyei a fogyókúra szempontjából? Figyeljük az ételeink kalóriáját, de gyakran gondolkodás nélkül iszunk. Viszont nagyon könnyen gömbölyűre tudjuk inni magunkat.

Minden megengedett, de csak mértékkel és jó minőségben. Ehhez kapcsolódik egy másik fontos elv is: Nem jó ötlet többet enni, ha a nem megfelelő az összetétel – például italok vagy ételek kalóriaértékének csökkentése mesterséges édesítőszerekkel.

Az egész cikk 16.11.2022 0