23.5.2024 Dine4fit.hu

Mónika: A rokonaimat sokkolta a változás – a Dine4Fit alkalmazással leadtam 30 kg-ot

Nagyon örülünk az olyan történeteknek, amelyekben azt halljuk, hogyan segített Önöknek a Dine4Fit alkalmazásunk elérni az álmaik alakját és a jobb egészségi állapotot.

És mivel tudjuk, hogy ezek az úgynevezett átalakulások azokat is inspirálják, akik most vágnak bele a fogyókúrába, ezért időnként (természetesen a főszereplők engedélyével) válogatott történeteket teszünk közzé itt a blogon.

Ezúttal Mónikát szeretnénk bemutatni, aki külföldön is reklámozni tudta a Dine4Fit alkalmazásunkat. Köszönjük, és nézzük meg, hogy is kezdődött nála.

Jednou při návštěvě mi bratr řekl, že mám pěkný "panděro" a já si řekla a dost.

Nem is olyan régen a Fogyunk és egészségesen táplálkozunk a Dine4fit segítségével csoportunkban felmerült a kérdés, hogy létezik-e hasonló csoport Lengyelországban is. Mónika asszony, aki két év alatt 30 kg-ot fogyott le a Dine4Fit alkalmazással, átalakulásával szó szerint sokkolta a külföldi rokonait, akikkel már egy jó ideje nem találkoztak. És ők azonnal ki is akarták próbálni ezt a fogyókúrás módszert…

És mivel a feltett kérdésben két fotó is szerepelt a Facebook-csoportban, amelyek tökéletesen illusztrálták az elképesztő átalakulást, megkértük Mónikát, írjon pár sort a történetéről blogunk olvasóinak.

Lássuk…

2018-ban a szülés után pajzsmirigy-túlműködést állapítottak meg nálam. Azt ettem, amit csak akartam, és így is le tudtam fogyni 67 kg-ra a 166 cm magasságom mellet – végre karcsúnak éreztem magam. A fordulópont a hormonok helyreállása után következett be – hiába ettem nagyjából ugyanannyit, de a súlyom egészen 96 kg-ra kúszott fel.

 

 

Nem is foglalkoztam vele addig, amíg meg nem láttam egy fényképet magamról kék ruhában. Azonnal elkezdtem különféle fogyókúrás módszereket kipróbálni, beleértve a sportolást és mindenféle, valószínűleg nem túl egészséges diétákat. Igyekeztem az alkalmazás szerint enni. De sikertelenül.

Aztán egy alkalommal, amikor a bátyám meglátogatott, azt mondta nekem, hogy szép “pocakom” van, és akkor azt mondtam magamnak, hogy ebből elég volt. Elkezdtem becsületesen odafigyelni a zöld köröcskékre a Dine4Fit alkalmazásban. Ha alkalom adtán véletlenül nem jött össze, nem bosszankodtam, folytattam tovább.

Kezdetben nehéz volt mindent megennem úgy, hogy ki ne pukkadjak. Az is komoly gondokat okozott, hogy az étrendemet úgy állítsam össze, hogy minden köröcske zöld legyen.

Szerencsére annyi inspiráció található a Fogyunk és egészségesen táplálkozunk a Dine4fit segítségével csoportban, hogy ennek köszönhetően két év után sikerült elérnem a kitűzött 65 kg-os súlyt.

Büszkeséggel és örömmel fogadtam, amikor sok pozitív visszajelzést kaptam lengyelországi rokonaim meglátogatásakor, akiknél már hosszú ideje nem jártam. Mindenki azt kérdezte, hogy sikerült ezt nekem elérni, így nagy örömmel ajánlottam nekik a Dine4Fit alkalmazást, amelyiknek van Lengyelországban is weboldala.

És mi még hozzátesszük, hogy a mi Fogyunk és egészségesen táplálkozunk a Dine4fit segítségével csoportunkban, az Ausztriában, Svédországban vagy Finnországban élő honfitársaink is fogynak a Dine4Fit alkalmazással. Szerencsére az olyan alapvető élelmiszerek, mint a burgonya, rizs, csirke vagy tojás mindenhol azonos kalóriaértékűek, így nincs szükség komplikálni az ételek feljegyzését az alkalmazásba. Felhasználóink ​​jóvoltából számos külföldön kapható étel is szerepel az adatbázisban. Sok sikert kívánunk mindenkinek.

www.dine4fit.hu szerkesztőség

Egyéb érdekes olvasnivalók:

Főszerepben a spenót – tippek zöld ételekre a Dine4Fit csoportból

23.5.2024 Dine4fit.hu Cikkek, Érdekességek, Hogyan fogyókúrázzunk egészségesen?

Hozzászólások

A hozzászólások nem képviselik a szerkesztők vagy a blog üzemeltetőjének véleményét.

Hozzászólás írása

Kapcsolódó cikkek
Öt különböző étel, amikhez az előre elkészített tépett csirkemell alapot használjuk Öt különböző étel, amikhez az előre elkészített tépett csirkemell alapot használjuk

Ügyfeleimet arra próbálom rávezetni, hogy a Dine4Fit alkalmazásban általuk előre eltervezett ételek ízletesek legyenek, és az elkészítéséhez pedig a lehető legkevesebb időt kelljen rászánni.

Bármennyire is meglepő, de meg lehet oldani. Csak egy kicsit gondolkodni kell, és a jól bevált trükköket alkalmazni, amelyeknek köszönhetően egyszerre akár több különböző étel is elkészíthető.

Az egész cikk 12.6.2024 0