25.7.2023 Dine4fit.hu

Divat tippek teltkarcsúak részére 2023 nyarára: Befutó a magenta!

Az idei nyári szezon legdivatosabb árnyalata a magenta. A piros egy sötétebb variánsa, rózsaszín árnyalattal. Olyan, mint egy ragyogó petúnia kaspóban az ablakban.

Egy szín, ami nagyon jó társa lehet a halhatatlan duónak, a fekete és a fehér színnek. És mellesleg egy szenzációs tipp a karcsú, termetesebb nők számára.

Mielőtt tanácsot adnánk, hogy milyen szabást és kiegészítőket válasszanak, nézzünk kicsit körül együtt az ajánlott trendi színek között. Ne válasszák a narancssárga, a lime vagy durva neon színeket a teltebb alakhoz. És ha mégis, akkor csak kiegészítőként, karcsúsító hosszanti csíkok az oldalvarrásoknál, vagy a varrások színei.

Módní tipy pro plnoštíhlé na léto 2023: Vsaďte na magentu!

Egy tanács mindenkinek: a divat színpalettájáról válasszanak inkább halványabb árnyalatokat – a bézs a mindennapokra és társas összejövetelekre is tökéletes választás. Megy hozzá az enyhén sárgás szín is – mint az érett gabona, a csokoládébarna, vagy akár a romantikus lila is. Ehhez még számtalan tengerkék-zöld árnyalatot is használhatnak.

  • A ruhatár újításhoz válasszanak könnyű, de nem áttetsző anyagokat. És ha mintás, akkor legyen virágos, kockás vagy csíkos, de csak apró minták legyenek!

A térdig vagy vádliig érő ruha és szoknya legyen egyenes vagy “A” szabású. A felső részeknél bevált opció a burkoló hatású vagy aszimmetrikus megoldás.

Hatásos karcsúsító trükk egy könnyű, béleletlen zakó/blézer is, keskenyebb gallérral, csípőig érő, egygombos fazonú. Megfelelő alternatívája a twinset (pulóver és mellény szett) – mindkettőt viselhetik külön-külön, vagy esetleg a mellényt estére veszik fel.

Módní tipy pro plnoštíhlé na léto 2023: Vsaďte na magentu!

A nadrág esetében a legjobb választás a bokáig érő, vagy rövidített, hétnyolcados, hasított szárvéggel. De a városi viseletkor inkább kerüljék a rövidnadrágot vagy a variálható derékmandzsettával ellátott szabadidő szabású nadrágot. A hétvégéken vagy nyaraláskor akár pulóverrel is viselhetjük. Valamivel jobb választás például az úgynevezett az ejtett vállú felső különböző hosszúságú ujjakkal – ellenben a gumírozott, spagetti pántos vagy fodros léggömb szabású ujjakkal.

Viseljenek közepes (körülbelül négy centiméteres) sarokkal ellátott cipőt, vagy tűsarkú körömcipőt – öltözékének valamelyik színében. A bézs színűek általában univerzálisak…

A kiegészítők közül a közepes méretű kézitáska vagy a különböző formájú, natúr szalmából készült táskák lesznek a megfelelőek. Az ékszerek közül pedig a lógó fülbevaló vagy egy hosszabb medál biztosan jól fog mutatni… Mindkettő szerepet játszik finoman és kellemesen vizuálisan megnyújtani a sziluettet.

illusztrációs fotó: cz.depositphotos.com

Michaela Zindelová
https://blog.dine4fit.hu

Szerkesztő, aki figyelmét a kultúra és a divat között osztja meg. Húsz könyv szerzője (vagy társszerzője) (Zagorová, Margita, Matragi, Pecková, Ježek). A Tak daleko, tak blízko (Olyan messze, olyan közel) című regényt lányával, Barbarával írta. Jelenleg második könyvének befejezésén dolgozik Chantal Poullain-el (Na kolotoči času – „Az idő kerekén”) és Takoví jsme byli (Ilyenek voltunk) – Cseh divat és design a 60-as évektől a 80-as évekig.

Egyéb érdekes olvasnivalók:

Inspiráció Petra L. Krajčinovič személyes történetéből: A fogyásnak szórakoztatónak kell lennie

25.7.2023 Dine4fit.hu Cikkek, Érdekességek

Hozzászólások

A hozzászólások nem képviselik a szerkesztők vagy a blog üzemeltetőjének véleményét.

Hozzászólás írása

Kapcsolódó cikkek
Mug cake, muffin, cup cake, brownies – mik ezek, éz hogyan készétsük el Mug cake, muffin, cup cake, brownies – mik ezek, éz hogyan készétsük el

A Dine4Fit felhasználóinak évekkel ezelőtt létrehoztunk egy privát csoportot, mégpedig a „Fogyunk és egészségesen táplálkozunk a Dine4fit segítségével” nevű csoportot.

Nagyon örülünk, hogy az emberek nem csak tanácsot adnak egymásnak az alkalmazás beállításaival kapcsolatban, de megosztják étrendjüket, és tippeket is adnak egymásnak ételekre.

Az egész cikk 24.4.2024 0

MUDr. Marie Skalská: Mikortól lehet akár az életünkre is veszélyes a túlsúly? MUDr. Marie Skalská: Mikortól lehet akár az életünkre is veszélyes a túlsúly?

Azt, hogy a plusz kilók nem tesznek jót az egészségünknek, Hippokratész már 2000 évvel ezelőtt tudta, amikor megfigyelte, hogy a hirtelen halál gyakrabban fordul elő a “kövérebb” embereknél, mint a karcsúbbak esetében.

Azt, hogy saját magunk esetében mi a helyzet a testsúlyunkkal, a legegyszerűbben a testtömegindex, avagy a BMI alapján tudjuk meghatározni. Egy másik, ennél is fontosabb paraméter, ami alapján megítélhetjük a többletkilogrammok súlyosságát, az a derékbőség.

Az egész cikk 10.4.2024 0