25.7.2023 Dine4fit.hu

Divat tippek teltkarcsúak részére 2023 nyarára: Befutó a magenta!

Az idei nyári szezon legdivatosabb árnyalata a magenta. A piros egy sötétebb variánsa, rózsaszín árnyalattal. Olyan, mint egy ragyogó petúnia kaspóban az ablakban.

Egy szín, ami nagyon jó társa lehet a halhatatlan duónak, a fekete és a fehér színnek. És mellesleg egy szenzációs tipp a karcsú, termetesebb nők számára.

Mielőtt tanácsot adnánk, hogy milyen szabást és kiegészítőket válasszanak, nézzünk kicsit körül együtt az ajánlott trendi színek között. Ne válasszák a narancssárga, a lime vagy durva neon színeket a teltebb alakhoz. És ha mégis, akkor csak kiegészítőként, karcsúsító hosszanti csíkok az oldalvarrásoknál, vagy a varrások színei.

Módní tipy pro plnoštíhlé na léto 2023: Vsaďte na magentu!

Egy tanács mindenkinek: a divat színpalettájáról válasszanak inkább halványabb árnyalatokat – a bézs a mindennapokra és társas összejövetelekre is tökéletes választás. Megy hozzá az enyhén sárgás szín is – mint az érett gabona, a csokoládébarna, vagy akár a romantikus lila is. Ehhez még számtalan tengerkék-zöld árnyalatot is használhatnak.

  • A ruhatár újításhoz válasszanak könnyű, de nem áttetsző anyagokat. És ha mintás, akkor legyen virágos, kockás vagy csíkos, de csak apró minták legyenek!

A térdig vagy vádliig érő ruha és szoknya legyen egyenes vagy “A” szabású. A felső részeknél bevált opció a burkoló hatású vagy aszimmetrikus megoldás.

Hatásos karcsúsító trükk egy könnyű, béleletlen zakó/blézer is, keskenyebb gallérral, csípőig érő, egygombos fazonú. Megfelelő alternatívája a twinset (pulóver és mellény szett) – mindkettőt viselhetik külön-külön, vagy esetleg a mellényt estére veszik fel.

Módní tipy pro plnoštíhlé na léto 2023: Vsaďte na magentu!

A nadrág esetében a legjobb választás a bokáig érő, vagy rövidített, hétnyolcados, hasított szárvéggel. De a városi viseletkor inkább kerüljék a rövidnadrágot vagy a variálható derékmandzsettával ellátott szabadidő szabású nadrágot. A hétvégéken vagy nyaraláskor akár pulóverrel is viselhetjük. Valamivel jobb választás például az úgynevezett az ejtett vállú felső különböző hosszúságú ujjakkal – ellenben a gumírozott, spagetti pántos vagy fodros léggömb szabású ujjakkal.

Viseljenek közepes (körülbelül négy centiméteres) sarokkal ellátott cipőt, vagy tűsarkú körömcipőt – öltözékének valamelyik színében. A bézs színűek általában univerzálisak…

A kiegészítők közül a közepes méretű kézitáska vagy a különböző formájú, natúr szalmából készült táskák lesznek a megfelelőek. Az ékszerek közül pedig a lógó fülbevaló vagy egy hosszabb medál biztosan jól fog mutatni… Mindkettő szerepet játszik finoman és kellemesen vizuálisan megnyújtani a sziluettet.

illusztrációs fotó: cz.depositphotos.com

Michaela Zindelová
https://blog.dine4fit.hu

Szerkesztő, aki figyelmét a kultúra és a divat között osztja meg. Húsz könyv szerzője (vagy társszerzője) (Zagorová, Margita, Matragi, Pecková, Ježek). A Tak daleko, tak blízko (Olyan messze, olyan közel) című regényt lányával, Barbarával írta. Jelenleg második könyvének befejezésén dolgozik Chantal Poullain-el (Na kolotoči času – „Az idő kerekén”) és Takoví jsme byli (Ilyenek voltunk) – Cseh divat és design a 60-as évektől a 80-as évekig.

Egyéb érdekes olvasnivalók:

Andrea Mokrejšová: Hogyan válasszunk ételt egy étteremben, ha fogyni szeretnék és egészségesen étkezni?

25.7.2023 Dine4fit.hu Cikkek, Érdekességek

Hozzászólások

A hozzászólások nem képviselik a szerkesztők vagy a blog üzemeltetőjének véleményét.

Hozzászólás írása

Kapcsolódó cikkek
Markéta Nevěčná – fitness edző: Hogy lettem a Dine4Fit rabja Markéta Nevěčná – fitness edző: Hogy lettem a Dine4Fit rabja

Egyszer volt, hol nem volt – annak idején, még mielőtt megismertem volna a Dine4Fit alkalmazást, különféle diétákat próbáltam ki, mint mindenki más, aki a fogyással próbálkozik.

Akkoriban (hála istennek) még nem google-ztam, így mindent kipróbáltam, amit a különböző magazinokban találtam: szétválasztó diéta, pékáruk mellőzése, köretek mellőzése, utolsó étkezés 17 órakor…

Az egész cikk 24.7.2024 0

Bravó! Jíťa 170 kg volt, és semmit sem tudott az egészséges táplálkozásról, jelenleg 71 kg, és most készül elvégezni a fitneszedzői tanfolyamot Bravó! Jíťa 170 kg volt, és semmit sem tudott az egészséges táplálkozásról, jelenleg 71 kg, és most készül elvégezni a fitneszedzői tanfolyamot

Amikor Dine4fit facebook-csoportunkban közzétettük Bohumila átalakulását, ami olyan cseh médiákban is megjelent, mint a Blesk vagy az Aha!, egyre több hozzászólás érkezett alkalmazásunk azon felhasználóitól, akik szintén elérték a megálmodott alakjukat.

Az egyik kommentet a kedves Jíťa írta, aki kérésünkre írt pár szót a változásáról. Lássuk hát…

Az egész cikk 18.7.2024 0