15.3.2023 Dine4fit.hu

Dine4Fit: Amikor az anya motiválja a felnőtt lányát a fogyásra

Rendszeresen jelenítünk itt meg a Dine4Fit alkalmazás felhasználóinak átalakulásait.

Boldoggá tesz minket az, ahogyan az emberek megszabadulnak az évek óta problémákat okozó plusz kilóktól, és ennek hatására egészségi állapotuk is gyakran javul.

Örülünk annak is, hogy a privát Fogyunk és egészségesen táplálkozunk a Dine4fit segítségével csoportunkba a legtöbb új ember személyes ajánlásra érkezik (lánygyermek, testvér, sógornő, kolléganő). Ezt a belépési kérdőíveknek köszönhetően tudjuk, de a konkrét történetek alapján is, amelyeket ott megosztanak másokkal. Ma egy női párt szeretnénk bemutatni Önöknek – egy anyát (57 éves) és felnőtt lányát (37 éves).

Kalorické Tabulky: Když matka motivuje k hubnutí dospělou dceru

Amikor a csoportban megjelent egy írás az átalakulásról, ami alatt “Az én legszebb és legtökéletesebb anyukám a világon” hozzászólás szerepelt, megkérdeztük a szóban forgó lánytól, hogy volna-e kedve megosztani velünk a családi történetüket. Beleegyezett. Az anyuka, aki húsz kilót fogyott, állítólag a saját történetével motiválja a lányát, így rövidke idő alatt, miután csatlakozott hozzánk, kb. négy kilót le is adott.

És itt vannak a szavai:

Szeretném bemutatni az én csodálatos anyukámat, Marcelát. Mindketten irodában dolgozunk. És mindketten elkezdtünk egészségesen táplálkozni a Dine4Fit alkalmazás segítségével. Anyukám azért, mert gondja volt a vérnyomásával, és a cukor- és a koleszterin-szintje is már a magasabb értékek felé mozdult el, ami a jövőt nézve még problémákat is okozhat. Én akkor csatlakoztam, amikor láttam rajta az eredményeket. Persze mindketten főleg azt akartunk, hogy jól érezzük magunkat a saját testünkben.

  • Anya 96 kg volt, amikor fogyókúrába kezdett, de csak akkor kezdett el foglalkozni a Dine4Fit-el, amikor négy kilóval kevesebb, azaz 92 kg volt. Most 72 kg, ami csodálatos a 164 cm magasság mellett.
  • Én később vágtam bele, amikor a mérleg 85 kg-t mutatott. A súlyom jelenleg 77 kg, magasságom pedig 165 cm. Az én motivációm az anyukám, főleg amikor azt látom, hogy mennyire működik ez nála.

Kalorické Tabulky: Když matka motivuje k hubnutí dospělou dceru

Mik voltak a nagyobb változások az étrendünkben?

Odafigyelünk a zsírokra, és minden típusú cukor fogyasztását korlátoztuk (csak gyümölcs formájában fogyasztjuk), még akkor is, amikor alkalmanként valamilyen süteményt eszünk… De mindig csak annyit, hogy köröcske zöld legyen. Szerintem a leglényegesebb változás nálunk a rendszeresség volt – jelenleg naponta 5-ször eszünk. A Dine4Fit-nek köszönhetően én elkezdtem enni a különféle salátákat is, de például a tofut és szóját is. A legjobban a reggelimet szeretem, amit tényleg nagyon élvezek – müzli, joghurt, gyümölcs és chia mag. És úgy gondolom, hogy anyánál is hasonló a helyzet.

A legnehezebb talán az volt, hogy az új rendszert megszokjuk. Egyébként minden gördülékenyen, és a vártnál gyorsabban ment. Az új étrendnek köszönhetően nem vagyunk éhesek, nem vágyunk a chipsre és hasonló dolgokra.

A legnagyobb öröm számomra, amikor környezetemből kapom a dicséreteket. És amikor azt látom, hogy anya mennyire boldog.

  • Üzenet a többieknek: Ha akarod, mindenre képes vagy!
  • Üzenet az anyukának a lányától: Szuper vagy, egy igazi harcos!
 

www.dine4fit.hu szerkesztőség

Egyéb érdekes olvasnivalók:

Tippek és trükkök a Dine4Fit alkalmazás helyes és hatékony használatához

15.3.2023 Dine4fit.hu Cikkek, Érdekességek

Hozzászólások

A hozzászólások nem képviselik a szerkesztők vagy a blog üzemeltetőjének véleményét.

Hozzászólás írása

Kapcsolódó cikkek
Főzzön és vásároljon előre az egész hétre Főzzön és vásároljon előre az egész hétre

Tudták, hogy háromféle köretből, háromféle húsból és háromféle zöldségből 27 féle ebédet készíthetnek akár az egész hétre?

A covid óta, amikor mindkét gyerekem otthon volt, ott maradtak a cetlieim a listákkal és táblázatokkal. Az ebédre főzhető ételek listáival, amit mindkét fiú megeszik, de a táblázat nem kalóriaértékekkel, hanem ételkombinációkkal, variációkkal volt tele.

Az egész cikk 9.3.2023 0

Az ételek előre tervezésének és elkészítésének előnyei Az ételek előre tervezésének és elkészítésének előnyei

Aki már egy ideje követ engem, észrevehette, hogy nagy rajongója vagyok az ételek előre elkészítésének. De gyakran találkozom az ügyfeleimnél és az olvasókkal azzal, hogy nem tudják előre, mit szeretnének majd enni.

Akkor az étkezések előzetes tervezését meg lehet úgy oldani, hogy azt eszünk, amit szeretnénk?

Az egész cikk 13.2.2023 0

Hogyan találjuk meg a sikerhez vezető utat Hogyan találjuk meg a sikerhez vezető utat

A fogyás nem a hasban vagy a combokban kezdődik, hanem a fejünkben. Hasonló a helyzet az izmokkal is – azok sem a proteinital elfogyasztása után nőnek, hanem az edzés hatására.

Nos, nem hiába mondják, hogy minden lehetséges, csak akarni kell. És tenni is kell érte valamit…

Az egész cikk 7.2.2023 0