21.6.2022 Dine4fit.hu

Hogyan fogyjunk a Dine4Fit alkalmazással

A Dine4Fit alkalmazás lehetővé teszi, hogy mindenki könnyedén kontrollálni tudja a saját étrendjét, és így elérje a kívánt alakját.

Nézzék meg mennyire egyszerű, és mit tanácsolnak azok a felhasználók, akiknek az alkalmazás segítségével sikerült lefogyniuk.

Mielőtt elkezdenének azt mondani, hogy soha nem fog sikerülni, nézzenek meg alaposan néhány változást a Dine4Fit alkalmazás felhasználói körében (részletes történeteket találhat blogunkon, beleértve a mintaétrendeket is – a Hogyan fogyókúrázzunk egészségesen című részben) . Akár Önök is ott lehetnének közöttük! De tényleg.

Sbohem, obezito! Já se k té vysněné figuře projím

jak pomohly Kalorické Tabulky s hubnutím

Přečtěte si příběh paní Renaty, která se za 15 měsíců z váhy 151 kg dle vlastních slov „projedla“ na současných 72 kg!

Kezdjük el együtt most

Jó, nem igaz? Ha nekik sikerült, akkor miért ne sikerülhetne Önöknek is? Először is olvassák el a Dine4Fit használati utasítását, ami megpróbálja részletesen elmagyarázni az alkalmazás működését, és a helyes használatát. Utána már játék és szórakozás az egész – akárcsak egy keresztrejtvény megfejtése. Próbálják ki. Nem veszíthetnek vele semmit, legfeljebb néhány kilót.

Többet akarok tudni

Az alkalmazásról szóló hasznos cikkeket akár blogunkon is megtalálhatják, pl.:

Egy csónakban evezünk

Amennyiben a beállításokkal kapcsolatban kérdés merülne fel, kérdezzenek bátran a Fogyunk és egészségesen táplálkozunk a Dine4fit segítségével csoportunkban.

Kalorické Tabulky - jak fungují

Mit üzennek Önöknek azok, akik már elkezdték?

  • Ne adják fel! Működik.
  • Főleg türelem, ez nem egy verseny.
  • Lépjenek ki a komfortzónájukból, és áldozzanak fel valamit a céljuk érdekében.
  • Vallják be, hogy ha nem működik, valószínűleg valamit rosszul csinálnak, nem az alkalmazás a rossz.
  • Egy nappal előre tervezzenek, mindent rögzítsenek.
  • Türelem. Számolják össze az eddig elhanyagolt éveket.
  • Ne várjanak csodát egy-két héten belül – a kilókat sem pár nap alatt szedték fel.
  • Türelmesen és őszintén töltögessék az alkalmazást legalább egy hónapon keresztül.
  • Ne keressenek rövidebb utat – év kezdetén a kereskedők a saját tuti-biztos és jól bevált készítményét kezdik el kínálgatni mindenhol.

Reklámmentes alkalmazás

Aktiválják a Premium előfizetést, és hozzák ki a legtöbbet a Dine4Fit alkalmazásból (statisztikák, elemzések, minta-étrendek, és e-shop kedvezmények).

Dine4Fit – legjobb receptek

Hogy könnyebb legyen a kezdet, és ne kelljen a saját ételeiket az alkalmazásba beírogatni, a könyvünkből felhasználhatnak 101 receptet. Mindegyik el van látva QR kóddal, melynek köszönhetően egyszerűen be tudják rögzíteni. A könyvet (cseh nyelvű) több csehországi könyvesboltban is meg tudják vásárolni, vagy nálunk a cseh e-shopban (és itt fel tudják használni a 30% kedvezményt amit a PREMIUM kínál– lásd fentebb).

Le akarnak fogyni? Mi itt vagyunk Önökért:

Sok sikert kíván a Dine4Fit

fotó: cz.depositphotos.com és archívum

 

www.dine4fit.hu szerkesztőség

Egyéb érdekes olvasnivalók:

Főszerepben a spenót – tippek zöld ételekre a Dine4Fit csoportból

21.6.2022 Dine4fit.hu Cikkek, Érdekességek

Hozzászólások

A hozzászólások nem képviselik a szerkesztők vagy a blog üzemeltetőjének véleményét.

Hozzászólás írása

Kapcsolódó cikkek
MUDr. Marie Skalská: Mikortól lehet akár az életünkre is veszélyes a túlsúly? MUDr. Marie Skalská: Mikortól lehet akár az életünkre is veszélyes a túlsúly?

Azt, hogy a plusz kilók nem tesznek jót az egészségünknek, Hippokratész már 2000 évvel ezelőtt tudta, amikor megfigyelte, hogy a hirtelen halál gyakrabban fordul elő a “kövérebb” embereknél, mint a karcsúbbak esetében.

Azt, hogy saját magunk esetében mi a helyzet a testsúlyunkkal, a legegyszerűbben a testtömegindex, avagy a BMI alapján tudjuk meghatározni. Egy másik, ennél is fontosabb paraméter, ami alapján megítélhetjük a többletkilogrammok súlyosságát, az a derékbőség.

Az egész cikk 10.4.2024 0