24.10.2023 Dine4fit.hu

Iva: Mindenkinek megvan az a lehetősége, hogy olyan teste legyen, amilyet szeretne

A Fogyunk és egészségesen táplálkozunk a Dine4fit segítségével csoportban nap mint nap elképesztő dolgokat látunk a Dine4Fit alkalmazás felhasználóinál.

Mint ahogy már többször írtuk, nagyon hálásak vagyunk a közösségért, ami az alkalmazásunk felhasználóinak lett létrehozva. Minden történet, amit ott olvashatunk, értelmet ad a munkánknak, és mint ahogyan azt az Önök visszajelzéseiből tudjuk, ez óriási motivációt jelent azoknak is, akik most akarják elkezdeni, vagy esetleg megtorpannak az erőfeszítéseikben.

Nézzünk most meg egy újabb mesés átalakulást. Iva asszony osztotta meg velünk a történetét, aki szakmáját tekintve ápolónő, de ma már főállású anyuka. Hisszük, hogy ezeken az őszi napokon Önök is kedvet kapnak az étrendjük rendszeres odafigyelésére. A rokonszenves anyuka egyébként az őszt tartja az év legszebb időszakának, amikor a legszívesebben sétálni szeret járni.

Iva: Každý má na to mít tělo, jaké si přeje

Saját maga mondta: Úgy döntöttem, hogy életmódot váltok, főleg magam miatt. Már attól is undorodtam, ahogy kinéztem, és hogy már levegőt sem kapok, amikor a gyerekekkel játszok. 162 cm-es magasságommal 97 kg voltam, a mellbőségem 114 cm, a csípőm 119 cm, a derékbőségem pedig 90 cm volt.

Sosem volt gondom a súlyommal. De a második gyerek után elkényelmesedtem, és egyfajta biztonságban éreztem magam. És egyáltalán nem foglalkoztam magammal. Csak amikor megláttam az esküvői fotóimat, akkor szörnyedtem el a látványtól. Ez volt az első pillanat, amikor azt mondtam magamnak, hogy változtatnom kell valamit. És sikerült. Most, harminchárom évesen, és két gyermek után úgy nézek ki, mint tizenhét évesen. A három év alatt, amíg a Dine4Fit alkalmazást használtam, több mint 30 kg-ot fogytam. Most már csak alkalmanként ellenőrzöm az étrendemet.

Mik voltak a fontosabb változtatások?

  • Elkezdtem rendszeresen enni – talán ez volt a fő változás az étrendemben.
  • Egészséges élelmiszereket iktattam be az étrendembe, és csökkentettem a zsíros ételeket, mint pl. a sültkrumpli, steak, chips (ezek voltak a fő bűneim).
  • Leküzdöttem a lustaságomat, és elkezdtem sétálni, és később kocogni. Most már edzőterembe is járok, és a családommal meglehetősen aktív életet élünk.

A legnehezebb az egészben az volt, hogy beismerjem, hogy ez nem két hónapig fog tartani, hanem el kellett fogadjam azt a tényt, hogy az új életmód az egész életemre szól. Ijesztő volt, mert attól féltem, hogy már semmi sem lesz olyan, mint régen. De aztán rádöbbentem, hogy tulajdonképpen nem is igazán akarok olyan lenni, mint korábban, hanem jobb akarok lenni.

És ez sikerült. Most 65 kg vagyok, a mellbőségem 85 cm, a derékbőségem 70 cm, a csípőm pedig 98 cm.

Büszke vagyok, mert bebizonyítottam saját magamnak, hogy ha akarok valamit, azt meg is tudom csinálni. És teljesen mindegy, hogy egy, kettő vagy három év alatt lesz meg. Ma már tudom, hogy minden napom segített eljutni a kitűzött célomhoz. Persze annak is örülök, hogy azoknak is meg tudtam mutatni, akik hittek benne, hogy ezt meg lehet csinálni. És mindenkinek, akik nem hittek nekem, elakadt a lélegzete.

Iva: Každý má na to mít tělo, jaké si přeje

Üzenet a Dine4Fit alkalmazás felhasználóinak

Az embernek be kell látnia, hogy az életmódváltás nem egy olyan dolog, amit egy hónap alatt véghez lehet vinni. Ez egy olyan életút, ami az életünk megváltoztatásáról szól, hogy jobbak és egészségesebbek legyünk, mint előtte. Állandóan csak azt kell ismételnünk önmagunkban, hogy a lustaság és a kudarctól való félelem nem vezet a siker felé. A kis lépések, a rövidke futások is számítanak. És mindenkinek, tényleg mindenkinek lehet olyan teste, amilyet szeretne. A döntés a saját kezünkben van.

www.dine4fit.hu szerkesztőség

Egyéb érdekes olvasnivalók:

Hogyan előzzük meg az esti „túlevést”

24.10.2023 Dine4fit.hu Cikkek, Érdekességek, Hogyan fogyókúrázzunk egészségesen?

Hozzászólások

A hozzászólások nem képviselik a szerkesztők vagy a blog üzemeltetőjének véleményét.

Hozzászólás írása

Kapcsolódó cikkek
Mónika: A rokonaimat sokkolta a változás – a Dine4Fit alkalmazással leadtam 30 kg-ot Mónika: A rokonaimat sokkolta a változás – a Dine4Fit alkalmazással leadtam 30 kg-ot

Nagyon örülünk az olyan történeteknek, amelyekben azt halljuk, hogyan segített Önöknek a Dine4Fit alkalmazásunk elérni az álmaik alakját és a jobb egészségi állapotot.

És mivel tudjuk, hogy ezek az úgynevezett átalakulások azokat is inspirálják, akik most vágnak bele a fogyókúrába, ezért időnként (természetesen a főszereplők engedélyével) válogatott történeteket teszünk közzé itt a blogon.

Az egész cikk 23.5.2024 0